Η επόμενη μέρα του μπασκετικού Παναθηναϊκού

18:41 3/5/2015 - Πηγή: KoolNews

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό και στο «πράσινο» στρατόπεδο τσεκάρουν τους αντικαταστάτες του Σέρβου προπονητή. Γιασικεβίτσιους και η περσινή συνταγή στο μυαλό της διοίκησης διαψεύδουν για Γιαννάκη...

Η πρώτη θέση για τον Παναθηναϊκό και κατ' επέκταση το πρωτάθλημα είναι ο μοναδικός στόχος που έχει απομείνει στους «πράσινους». Το Κύπελλο κατόρθωσε και το κατέκτησε από την Ευρωλίγκα αποκλείστηκε στα πλέι οφ και μόνο το πρωτάθλημα έχει μείνει για να κάνει το νταμπλ. Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε ανάξιος των προσδοκιών και ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό κάτι που έφερε και το «διαζύγιο» με τον Ιβάνοβιτς.

Από εκεί και πέρα στον Παναθηναϊκό κοιτούν τους αντικαταστάτες του Σέρβου. Η πρωτη σκέψη ήταν ο Σαρουνας Γασικεβίτσιους, αλλά δεν δείχνει και τόσο θετικός για αυτή τη στιγμή και ίσως το καλοκαίρι τα δεδομένα διαφοροποιηθούν και ο Λιθουανός αποδεχθεί, ενδεχόμενη, πρόταση των ανθρώπων του Τριφυλλιού. Επιπλέον, στη διοίκηση του Παναθηναϊκού υπάρχει και η σκέψη της περσινής συνταγής με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη, ως πρώτο προπονητή και δεν αποκλείεται να κινηθούν προς αυτή την κατεύθυνση.

Σε ό, τι αφορά το σενάριο που προέκυψε [Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ] με το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Παναγιώτη Γιαννάκη, οι άνθρωποι διάψευσαν την οποιαδήποτε επαφή με τον Έλληνα τεχνικό.

The post Η επόμενη μέρα του μπασκετικού Παναθηναϊκού appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα