Η Ελένη Μενεγάκη ανανέωσε το συμβόλαιό της με τον ALPHA – Τι συμβαίνει με τα… γυρίσματα που έκανε στον Ant1;

12:36 8/2/2016 - Πηγή: KoolNews

Τέλος στις φήμες που την ήθελαν να αλλάζει τηλεοπτική στέγη βάζει η Ελένη Μενεγάκη, ανανεώνοντας το συμβόλαιό της με τον ALPHA.

Ο Δήμος Βερύκιος, στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, σήμερα το πρωί, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ανανεώθηκε ένα μεγάλο συμβόλαιο απ’ όσο μαθαίνω που έρχεται να διαψεύσει τις ανοησίες της κυρά Ντέπυς Γκολεμά, που έγραφε προ ημερών».

Όπως γίνεται αντιληπτό, η συνάντηση

της παρουσιάστριας με την Έλενα Κατραβά δεν σήμαινε τίποτα περισσότερο με τη βασίλισσα της μικρής οθόνης να παραμένει στο θρόνο και στη βάση της, που τα τελευταία δώδεκα χρόνια είναι το κανάλι της Κάντζας.

Πάντως, η Ελένη θα κάνει ένα μικρό πέρασμα από τον Ant1, αφού ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία με τα στελέχη του σταθμού θα φιλοξενηθεί στα αφιερώματα για τα καλλιστεία που παρουσίαζε για πολλά χρόνια.

Το γύρισμα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Άρη Καβατζίκη, στην εκπομπή «Το Πρωινό» έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στο πλατό της.

The post Η Ελένη Μενεγάκη ανανέωσε το συμβόλαιό της με τον ALPHA – Τι συμβαίνει με τα… γυρίσματα που έκανε στον Ant1; appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα