Η χοντρή Γκεστάπο και ο λιγνός – Του βάζει ανιχνευτή ψεύδους κάθε φορά που γυρνάει σπίτι

Κάθε φορά που ο αρραβωνιαστικός της γυρίζει σπίτι του κάνει τον ορό της αλήθειας για να δει αν της ήταν πιστός. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο εν λόγω άνδρας τα δέχεται γιατί «είναι η αδερφή-ψυχή μου». Η 42χρονη Ντέμπι Γούντ είναι τόσο παρανοϊκή και τρελαμένη με τον σύντροφο της που εκτός από τον ανιχνευτή ψεύδους, ελέγχει και το κινητό του, το email του και τους τραπεζικούς του λογαριασμούς αρκετές φορές την ημέρα. Επίσης, νιώθει τρομερή ζήλια

ακόμα και όταν ο Στιβ κοιτάει γυναίκες στην τηλεόραση ή ακόμα και όταν τύχει να δει κάποιες φωτογραφίες γυναικών σε περιοδικά.

Ο ανιχνευτής ψεύδους

Οι γιατροί ανακάλυψαν ότι η Ντέμπι πάσχει από το σύνδρομο ου Όθελου, μία ψυχιατρική διαταραχή που όσοι την έχουν νομίζουν ότι ο σύντροφος τους δεν είναι πιστός χωρίς να έχουν στοιχεία.

«Είμαι ευχαριστημένη που επιτέλους ξέρω τι ακριβώς μου συμβαίνει αλλά έχω ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μου. Ακόμα και όταν ο Στιβ πάει να αγοράσει γάλα και λείψει για δεκαπέντε λεπτά, μόλις γυρίσει του κάνω τον ορό της αλήθειας» δήλωσε η Ντέμπι στην Daily Mail και συνεχίζει: «ανησυχώ τόσο πολύ επειδή νομίζω ότι θέλει την υπάλληλο του μαγαζιού και απλά θέλω να ξέρω την αλήθεια».

«Είναι πανέμορφος αλλά δεν είναι αυτό το θέμα, απλά δεν μπορώ να τον εμπιστευτώ και νομίζω ότι κοιτάει και άλλες γυναίκες όταν είναι μόνος του. Δεν θέλω να σκέφτεται ότι είναι ωραίες. Όταν είσαι σε μία σχέση έχεις μάτια μόνο για τον σύντροφό σου» ανέφερε η Ντέμπι.

Η 42χρονη βρισκόταν για 15 χρόνια στις ΗΠΑ και γύρισε πίσω στην Αγγλία μετά από τον χωρισμό της από μακροχρόνια σχέση ο οποίος την συνέτριψε. Δεν ήθελε να κάνει άλλη σχέση ξανά στη ζωή της και οι ειδικοί πιστεύουν ότι λόγω του ψυχολογικού τραύματος συμπεριφέρεται έτσι στον Στιβ.

Ένα χρόνο αργότερα, το 2011 η Ντέμπι γνώρισε τον Στιβ μέσω Facebook και αφού αντάλλαξαν αρκετά μηνύματα, ταξίδεψε μέχρι το Λονδίνο για να τον συναντήσει: «ήξερα από την αρχή ότι ήταν γραφτό να είμαστε μαζί. Όταν φιληθήκαμε για πρώτη φορά κάτω από την γέφυρα του Λονδίνου το κατάλαβα. Δεν ήθελα να ερωτευτώ ξανά αλλά ο Στιβ έκλεψε την καρδιά μου».

«Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι ζούσαμε μακριά. Εγώ βρισκόμουν στη Σκωτία τότε και όταν άρχισε η σχέση μας να σοβαρεύει, ανακάλυψα ότι ο Στιβ έβλεπε και μία άλλη κοπέλα στην αρχή της γνωριμίας μας» και προσθέτει: «το παραδέχτηκε και είπε ότι τότε δεν νόμιζε ότι η σχέση μας θα προχωρήσει λόγω της απόστασης. Τον συγχώρεσα αλλά άρχισα να έχω αμφιβολίες για το αν μου είναι πιστός».

Η κ. Γούντ που πάσχει επίσης και από διπολική διαταραχή και έχει σωματική δυσμορφία, άρχισε να ζηλεύει ακόμα παραπάνω όταν συγκατοίκησε με τον Στιβ και έκτοτε παρακολουθεί την κάθε του κίνηση. Εγκατέστησε φίλτρο προστασίας για παιδιά στο λάπτοπ του αγαπημένου της έτσι ώστε να μην μπορεί να βλέπει γυναικείες φωτογραφίες και τηλεοπτικά προγράμματα που έχουν γυναίκες.

Η Ντέμπι είπε: «μία νύχτα έβλεπα τηλεόραση και είδα μία διαφήμιση με γυναικεία ξυραφάκια, πανικοβλήθηκα γιατί σκέφτηκα ότι ο Στιβ θα βλέπει τα μοντέλα» και προσθέτει: «το μόνο πράγμα που θα με ηρεμούσε ήταν ο Στιβ να μην ξαναδεί κάποιο πρόγραμμα στην τηλεόραση που να έχει γυναίκες».

Έπειτα, η θανάσιμη ζηλιάρα παρήγγειλε τον ανιχνευτή ψεύδους από το ίντερνετ: «ήταν ο μόνος τρόπος να σιγουρευτώ ότι τα μάτια του Στιβ δεν περιπλανώνται. Κατά κύριο λόγο, όταν κάνουμε το τεστ μου λέει αλήθειες αλλά τον έχω πιάσει και μερικές φορές να μου λέει ψέματα σχετικά με το εάν έβλεπε άλλες γυναίκες».

Η Ντέμπι διαγνώστηκε με το σύνδρομο του Όθελου φέτος τον Σεπτέμβριο και έκανε θεραπεία με αγχολυτικά. Τώρα ελπίζει να παντρευτεί τον Στιβ που της έκανε πρόταση γάμου. Επίσης έχει πάρει το επίθετο του Στιβ από μόνη της και ελπίζει να συμμετάσχει σε ένα γκρουπ ομαδικής ψυχοθεραπείας με άλλους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Το συγκεκριμένο σύνδρομο οφείλει το όνομα του στο έργο του Σαίξπηρ στο οποίο ο Όθελος σκότωσε την γυναίκα του, την Δυσδεμόνα επειδή υποψιαζόταν ότι τον απατούσε.

Οι ειδικοί λένε ότι όσοι πάσχουν από το σύνδρομο είναι βίαιοι με τους συντρόφους τους. Μεταξύ αυτών είναι και ο 63χρονος Ρόμπερτ Μερκάτι που σκότωσε την γυναίκα του, Μαργαρίτα, νωρίτερα μέσα στη χρονιά, αφού διαγνώστηκε με την συγκεκριμένη ψυχική διαταραχή ενώ στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Η Ντέμπι δήλωσε στην Daily Mail: «η ζήλια μου με τρελαίνει και κάποιες φορές πετάω πράγματα». Επίσης είπε ότι κάνει τα πάνδεινα στον Στιβ επειδή ξέρει ότι είναι ο άνδρας της ζωής της και πιστεύει ότι πολλές γυναίκες πάσχουν από το σύνδρομο του Όθελου και δεν το έχουν συνειδητοποιήσει.

«Πιστεύω ότι όλο αυτό συμβαίνει επειδή υπάρχει πίεση από την κοινωνία όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση, Πρέπει όλοι να είναι με μία ξανθιά με μεγάλο στήθος. Είμαι πάντως τυχερή γιατί ο Στιβ με κατανοεί» είπε η Ντέμπι.

Απ' την άλλη πλευρά, ο άνεργος Στιβ Γούντ παραδέχτηκε ότι η ζωή με τη Ντέμπι είναι δύσκολη αλλά είναι κάτι το οποίο αξίζει τον κόπο.

«Κάποιες στιγμές αγχώνομαι όταν η Ντέμπι μου κάνει τον ορό της αλήθειας και τα αποτελέσματα δεν βγαίνουν σωστά και ραγίζει η καρδιά μου. Τότε η Ντέμπι αμφιβάλει για μένα και το μόνο πού μου μένει είναι να της πως ότι δεν την απάτησα και να προσευχηθώ να με πιστέψει» είπε ο Στιβ και τελειώνει: «δέχομαι να τα περάσω όλα αυτά επειδή ξέρω ότι ήμαστε αδερφές-ψυχές. Είναι τόσο ξεχωριστή για εμένα και η ζήλια της δεν το αλλάζει αυτό».

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα