Η Χίλαρι Κλίντον σε ρόλο barwoman σερβίρει τον «εαυτό» της [βίντεο]

Η προεκλογική καμπάνια της Χίλαρι Κλίντον, υποψήφια από τους Δημοκρατικούς για να πάρει το χρίσμα της Προεδρίας των ΗΠΑ, πιθανότατα να αποτελέσει ένα καινούργιο case study στον τομέα της πολιτικής κοινωνιολογίας, μετά τον Ομπάμα και τον τρόπο που χρησιμοποίησε τα social media το 2008 για να εκλεγεί.

Το επιτελείο της έχει αποφασίσει να δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο της Χίλαρι και γι΄αυτό έχουν

αποφύγει αρκετά να την εκθέσουν σε πολιτικά τοκ σόου, επιλέγοντας να πατήσουν πάνω στην ικανότητα και την άνεση της, στο χάρισμα που έχει να διαχειρίζεται την τηλεόραση και την εικόνα που βγάζει στο τηλεοπτικό κοινό. Πριν από μερικές εβδομάδες την είχαμε δει στο σόου του Τζίμι Φάλον. Τώρα, σειρά είχε το Saturday Night Live.

Σε ένα μπαρ που θυμίζει salloon στο Τέξας, ένα ζευγάρι πίνει το ποτό του. Στο ρόλο της γυναίκας η Μάιλι Σάιρους. Λίγο πιο πέρα, στο μπαρ, κάθεται η Χίλαρι Κλίντον με μια φίλη της και τα πίνει, προσπαθώντας να ξεκουραστεί από το τρέξιμο που απαιτεί η εκστρατεία. Πίσω από τη μπάρα, σε ρόλο barwoman... η Χίλαρι Κλίντον, με ποδιά και ένα πανί για να καθαρίζει τα ποτήρια. Σερβίρει τον εαυτό της και τον παρηγορεί. Πώς γίνεται αυτό; Η απάντηση στο βίντεο.

The post Η Χίλαρι Κλίντον σε ρόλο barwoman σερβίρει τον «εαυτό» της [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα