Η Μπιγιονσέ βγήκε για ψώνια και προκάλεσε πανικό! [φωτογραφία]

Τι κι αν είναι μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες star της μουσικής βιομηχανίας; Τι κι αν πρόσφατα, μαζί με τον σύζυγό της Τζέι Ζι, μπήκαν στο κλαμπ των δισεκατομμυριούχων; Η Μπιγιονσέ πιστεύει ότι παραμένει ένα απλό κορίτσι και δεν διστάζει να το δείχνει. Έτσι, αν και οι περισσότεροι διάσημοι, επιλέγουν να στέλνουν τους βοηθούς τους για τα ψώνια ή να βγαίνουν οι ίδιοι αλλά έχοντας δίπλα τους 2-3 σωματοφύλακες, η 31χρονη pop star

τολμάει να βγαίνει μόνη της και απλά ντυμένη.

Έτσι η κάμερα τη «συνέλαβε» πριν από λίγες μέρες, αγκαλιά με την κόρη της Μπλου Ιβ, να έχει βγει σε ένα κατάστημα στην περιοχή του Μπέρκσαϊρ της Αγγλίας, προκειμένου να της αγοράσει μερικά πράγματα. Η Μπιγιονσέ φορούσε μια φόρμα, ένα τζάκετ με κουκούλα και γυαλιά, αλλά δεν πέρασε απαρατήρητη από τους υπαλλήλους και τον κόσμο.

Μάλιστα ήταν τόσο μεγάλη η έκπληξη των υπαλλήλων, που παραλίγο να παρατήσουν τις δουλειές τους για να ζητήσουν αυτόγραφα. Ο μάνατζερ του μαγαζιού επιβεβαίωσε την επίσκεψη της Μπιγιονσέ, αλλά συμπλήρωσε ότι «σεβόμαστε ότι θέλει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας». Βέβαια τώρα πως διέρρευσε η φωτογραφία της μέσα από τη κάμερα του μαγαζιού είναι άλλο θέμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα