Η απάντηση του Κάμερον για το σκάνδαλο με το νεκρό γουρούνι – Έπρεπε να πάω στο νοσοκομείο

Με χιούμορ σχολίασε ο Ντέιβιντ Κάμερον τα όσα κακεντρεχή του προσάπτει ο λόρδος Άσκροφτ στη βιογραφία με τίτλο Call me Dave.

Μιλώντας σε φιλανθρωπικό γκαλά στο Carlton Club, ο Ντέιβιντ Κάμερον εξήγησε ότι έπρεπε να πάει νωρίτερα στο νοσοκομείο εξαιτίας ενός έντονου πόνου στην πλάτη. Κι εκεί ο γιατρός του είπε ότι θα του κάνει μία ένεση κι ότι «απλά θα νιώσει ένα μικρό τσίμπημα, μία μαχαιριά στην πλάτη».

Με αυτό τον τρόπο, ο συντηρητικός πρωθυπουργός απάντησε στον λόρδο Άσκροφτ, που στο βιβλίο

του κάνει λόγο για έκλυτη ζωή του Κάμερον κατά την διάρκεια των φοιτητικών του χρόνων με αναφορές σε ναρκωτικά και ένα τελετουργικό σεξουαλικού περιεχομένου κατά το οποίο φέρεται ο Κάμερον να έβαλε το πέος του στο στόμα ενός νεκρού γουρουνιού.

Ωστόσο, το σκάνδαλο «Piggate» δεν φαίνεται να συγκινεί τους Βρετανούς. Δημοσκόπηση δείχνει πως η κοινή γνώμη της Βρετανίας δεν δίνει δεκάρα για το σκάνδαλο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσκόπηση της «YouGov», μόλις το 25% των Βρετανών θεωρούν άκρως ενδιαφέρουσα την βιογραφία του λόρδου Άσκροφτ που «καίει» τον ένοικο της Ντάουνινγκ Στρητ.

Η δημοσκόπηση που διενεργήθηκε σε δείγμα πάνω από 2.600 ατόμων, ηλικίας 21 έως 22 Σεπτεμβρίου δείχνει ότι το 62% των πολιτών «θεωρούν ότι οι ισχυρισμοί του λόρδου Ασκροφτ δεν έχουν καμία σημασία».

Ο Φρέντι Σέιερς , διευθυντής στην εταιρεία ερευνών ΥouGov επισημαίνει ότι πολλοί Βρετανοί θα σπεύσουν να διαβάσουν την βιογραφία, οι περισσότεροι θα γελάσουν με το περιεχόμενό της, ορισμένοι θα πιστέψουν αυτά που γράφει αλλά λίγοι θα την λάβουν στα σοβαρά.

Eκτός από το τελετουργικό όπου ο Κάμερον φέρεται να τοποθέτησε το γεννητικό του όργανο στο στόμα ενός νεκρού χοίρου, ο λόρδος Ασκροφτ βγάζει στη φόρα και άλλα «άπλυτα» του Κάμερον, θέλοντας προφανώς να σπείρει τον διχασμό στο κόμμα των Συντηρητικών.

Διαβάστε ακόμα: Όργια, νεκρά γουρούνια και ναρκωτικά – Το βιβλίο που αποκαλύπτει την άγνωστη ζωή του Ντέιβιντ Κάμερον

The post Η απάντηση του Κάμερον για το σκάνδαλο με το νεκρό γουρούνι – Έπρεπε να πάω στο νοσοκομείο appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα