Η αναβολή φέρνει στην ώρα του το ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Ο Σταύρος Κοντονής μαζί με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα αποφάσισαν την αναβολή της προσεχούς αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα. Τι γίνεται με το παιχνίδι Κυπέλλου της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό...

Η αναβολή των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Σαββατοκύριακου που έρχεται αφορά μόνο τα παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ, όχι την Β' Εθνική , την Γ' Εθνική και το Κύπελλο Ελλάδας.

Συνεπώς, η ΕΠΟ είναι υποχρεωμένη, να ορίσει άμεσα τον αγώνα του Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, με δεδομένο ότι δεν θα γίνει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης, η ομοσπονδία είναι υποχρεωμένη να βάλει στο πρόγραμμα το ΑΕΚ – Ολυμπιακός καθώς πλέον, δεν ισχύει το 48ωρο, ανάμεσα στα δύο παιχνίδια.

Η ΑΕΚ, από την πλευρά της ζητά από την ΕΠΟ να ορίσει άμεσα τον επαναληπτικό μεταξύ της Ένωσης και του Ολυμπιακού. Ο μόνος λόγος για να μην διοργανωθεί και προγραμματιστεί το, εν λόγω, παιχνίδι είναι να βγει ο Σπύρος Κοντονής και να κάνει δήλωση – νέα απόφαση που να συμπεριλαμβάνει στην αναβολή και τα παιχνίδια Κυπέλλου. Όσο όμως αυτό δεν γίνεται η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία είναι υποχρεωμένη να ορίσει ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής του ματς.

The post Η αναβολή φέρνει στην ώρα του το ΑΕΚ – Ολυμπιακός appeared first on KoolNews.

Keywords
Αναζητήσεις
τι γινεται με το κυπελλο
Τυχαία Θέματα