Η Αναστασία τόσο όμορφη που… σε φρικάρει!

Ποτέ στο παρελθόν η έκφραση «είσαι όμορφη σαν κούκλα» δεν προκαλούσε τόσο ανάμεικτα συναισθήματα. Η 19χρονη διχάζει το διαδίκτυο και τη παγκόσμια κοινή γνώμη.

Στρατιές πιστών ακολούθων μετράει πλέον η 19χρονη Αναστασία Σπάγκινα με τους περισσότερους να μην έχουν αποφασίσει ακόμη εάν αυτό που βλέπουν τους αρέσει ή τους φρικάρει. Το μικροσκοπικό κορίτσι με τα υπέροχα μάτια αποφάσισε μια μέρα να μεταμορφωθεί σε καρτουνίστικο χαρακτήρα Ιαπωνικού animation και σήμερα τα έχει καταφέρει τόσο πολύ ώστε να μοιάζει

τουλάχιστον απόκοσμη και εξωπραγματική.

Οι περαστικοί στο δρόμο αρχικά την περνούν για κούκλα και όταν δουν ότι κινείται και μιλάει…με δική της βούληση και όχι με μπαταρίες παγώνουν από τον φόβο τους. Η Αναστασία βέβαια έχει συνηθίσει στις ακραίες αντιδράσεις φρίκης και τρελής αγάπης των συμπατριωτών της Ουκρανών αλλά και των χρηστών του διαδικτύου (μόνο στο Facebook έχει περισσότερους από 10.000 φίλους).

Με μια μέση κυριολεκτικά δαχτυλίδι, μακριά κόκκινα μαλλιά και ατελείωτες βλεφαρίδες, η μικροκαμωμένη Ουκρανή έχει πειστεί τόσο πολύ ότι είναι γιαπωνέζικο καρτούν που άλλαξε το όνομά της σε… Fukkacumi!

Για να τα καταφέρει φυσικά χρειάστηκε πολύ κόπο, εξαντλητικές δίαιτες και ατελείωτες ώρες πειραματισμού μπροστά στον καθρέπτη. Τώρα πια βέβαια μπορεί και παραδίδει ολιγόλεπτα μαθήματα μακιγιάζ –για όσα κοριτσάκια θέλουν να της μοιάσουν- στο διαδίκτυο αν και η ίδια παραδέχεται πως για ένα τέλειο αποτέλεσμα χρειάζεται περίπου 30 λεπτά μακιγιαρίσματος σε κάθε μάτι!

Πληροφορίες ωστόσο θέλουν την εμμονή της Ουκρανής να μοιάσει σε καρτούν τόσο έντονη ώστε να ετοιμάζεται για χειρουργείο προκειμένου να αλλάξει το σχήμα των ματιών της, τα οποία θα τα ήθελε πιο στρογγυλά.

Δείτε το βίντεό της με τίτλο ‘flower fairy’ (νεράιδα των λουλουδιών) που μετράει ήδη περισσότερα από 150,000 χτυπήματα στο YouTube:

Keywords
Τυχαία Θέματα