Η Αλίσα Μπόσιο είναι το πιο fit μοντέλο του Instagram και σου μαθαίνει τον τρόπο για να της μοιάσεις [εικόνες]

Η Αλίσα Μπόσιο είναι γνωστή και ως @effortlyss είναι ένα σύμβολο του fitness στο Instagram. Το μοντέλο, μάλιστα, μετέτρεψε τις φωτογραφίσεις του για το κοινωνικό δίκτυο σε δουλειά πλήρους απασχόλησης.

Η σέξι Μπόσιο ποστάρει τριών ειδών φωτογραφίες: Selfies, φράσεις με λόγια με εμψυχωτικές φράσεις και… πιάτα. Τις φωτογραφίες με τον εαυτό της τις παρουσιάζει συγκριτικά, δηλαδή το πριν και το μετά, δείχνοντας το αποτέλεσμα των προσπαθειών της στο κορμί της. Επίσης, συνηθίζει να συνοδεύει τις φωτογραφίες των πιάτων με υγιεινές συνταγές.

Η ίδια, δεν ποστάρει όλες αυτές τις φωτογραφίες απλώς για να επιδείξει το καλλίγραμμο κορμί της αλλά για να εμπνεύσει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να ακολουθήσουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. «Όλες τις μέρες λαμβάνω μηνύματα από κοπέλες με διατροφικές διαταραχές που δεν ξέρουν πώς να τις διορθώσουν και να ακολουθήσουν μία πιο ισορροπημένη διατροφή ή αγνοούν ποιο πρόγραμμα γυμναστικής τους ταιριάζει», δήλωσε.

Μετά την μεγάλη ανταπόκριση που βρήκε στο Instagram δημιούργησε και δεύτερο λογαριασμό με το όνομα @how2mealprep, όπως αναφέρει το περιοδικό Shape. Στους δύο της λογαριασμούς έχει πάνω από 2 εκατομμύρια ακολούθους!

Έτσι, αποφάσισε να μετατρέψει αυτό το μεγάλο πάθος της σε δουλειά πλήρους απασχόλησης. Ωστόσο μία τέτοια δουλειά δεν είναι εύκολη. Για να βγάλει μία φωτογραφία τέλεια χρειάζεται να βγάλει 50 ως 100 φωτογραφίες για να δείξει την πρόοδο που συντελείται στο σώμα της. Ενώ οι φωτογραφίες έχουν και επιπλέον δουλειά στην επεξεργασία ώστε να παρουσιάσει το αποτέλεσμα που θέλει.

Οπότε αν είστε σε φάση που θέλετε να ξεκινήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής ότι μια καλή ιδέα είναι να περιηγηθείτε στους λογαριασμούς και να εμπνευστείτε!

1 από 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

The post Η Αλίσα Μπόσιο είναι το πιο fit μοντέλο του Instagram και σου μαθαίνει τον τρόπο για να της μοιάσεις [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα