Η Daily Mail «ξεγυμνώνει» το ελληνικό ποδόσφαιρο

Στην 34η θέση είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο βάσει έρευνας που πραγματοποιήθηκε στην Βρετανία. Κάτω από το πρωτάθλημα της Νιγηρίας και της Νότιας Αφρικής η Super League...

Επιμέλεια: Θάνος Δημάτσας

Η ιστοσελίδα «Daily Mail» πραγματοποίησε έρευνα για το ποια είναι τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου. Πρώτο αυτό της Barclays Premier League, λογικό, καθώς οι Άγγλοι έχουν την τύχη να κατέχουν τις πιο ακριβές ομάδες του πλανήτη, όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Μάντσεστερ Σίτι, η Τσέλσι, η Άρσεναλ, η Τότεναμ. Στη δεύτερη θέση είναι η Μπουντεσλίγκα, η Ισπανία βρίσκεται αμέσως μετά και η Ιταλία στην 5η θέση. Η Ελλάδα, στην 34η θέση κάτω από την Νιγηρία, την Νότια Αφρική, την Αλγερία, την Ιαπωνία, κάτι που δηλώνει καθαρά την αναξιοπιστία που βγάζει προς τα έξω το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Στην παρακάτω σχετική έρευνα, η Daily Mail φιλοξενεί τις χώρες, που οι ομάδες έχουν κατακτήσει τα περισσότερα τρόπαια, όπως Champions League και Europa League. Πρώτη η Ισπανία με τέσσερις κατακτήσεις Champions League και πέντε κατακτήσεις Europa League.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Η Barclays Premier League πλην του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου, έχει και την πρωτιά στους προπονητές. Βέβαια, δεν θα μπορούσε να μην είναι πρώτη αν αναλογιστεί κανείς ότι έχεις στους πάγκους ομάδων του Νησιού, όπως ο Αρσέν Βενγκέρ, ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο Λουίς Φαν Χάαλ και ο Μάνουελ Πελεγκρίνι.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Η Ελλάδα πάλι στην τελευταία θέση σε ό, τι αφορά τον ανταγωνισμό που έχουν τα πρωταθλήματα. Ανταγωνισμός, κατά την έρευνα σημαίνει το πόσες ομάδες ανά χώρα, διεκδικούν τον τίτλο. Στην Ελλάδα το κάνουν μόνο δύο, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

The post Η Daily Mail «ξεγυμνώνει» το ελληνικό ποδόσφαιρο appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα