Η Apple βρίσκεται ανάμεσα σε 5… iPhones 7! Ποια χαρακτηριστικά θα έχει το τελικό μοντέλο;

Σε στάδιο πειραματισμού βρίσκεται η Apple η οποία εξετάζει διάφορες εκδοχές του iPhone 7 προκειμένου να καταλήξει στην τελική που θα υποδεχθεί η αγορά τον Σεπτέμβριο του 2016.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ξένου Τύπου, η εταιρεία έχει αυτή τη στιγμή στα χέρια της 5 διαφορετικά prototypes του iPhone 7, εξετάζοντας τα χαρακτηριστικά του καθενός προκειμένου να καταλήξει στο «ιδανικό» μοντέλο που θα φτάσει στον καταναλωτή.

Κάθε ένα από τα 5 διαφορετικά αυτά prototypes έχει ένα μοναδικό χαρακτηριστικό, με την Apple να βρίσκεται σε πυρετώδεις συσκέψεις για το πιο από αυτά θα ενθουσιάσει περισσότερο και θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες των φανατικών χρηστών.

Μερικές από τις νέες τεχνολογίες που δοκιμάζονται στα prototypes του iPhone 7, είναι το καλώδιο USB Type-C, η ασύρματη φόρτιση, το multi-Force Touch, η dual camera και ο αισθητήρας δαχτυλικού αποτυπώματος που θα είναι ενσωματωμένος στην οθόνη. Λόγος γίνεται και για τη νέα τεχνολογία AMOLED, η οποία θα δώσει άλλη πνοή στις οθόνες των νέων μοντέλων και την οποία οι πληροφορίες θέλουν να κυκλοφορεί από το 2018.

Οι φήμες δε σταματούν εδώ, καθώς πηγές αναφέρουν πως το νέο μοντέλο της Apple ενδέχεται να είναι αδιάβροχο και με εντελώς διαφορετική υποδοχή για ακουστικά.

Αναμένουμε λοιπόν.

The post Η Apple βρίσκεται ανάμεσα σε 5… iPhones 7! Ποια χαρακτηριστικά θα έχει το τελικό μοντέλο; appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα