Γυναικεία συμμαχία σε ένα εξαιρετικό μπιστρό! Η Ντίνα Νικολάου και η Βούλα Ρακοπούλου σου συστήνουν το «Chapeau» [εικόνες]

Το όνομά της συνώνυμο του καλού φαγητού. Οι συνταγές της συντροφιά στο καθημερινό μαγείρεμα.

Τα εστιατόριά της επιτυχημένα και με στόχο να απογειώνουν τη φήμη των ελληνικών αγαθών. Η Ντίνα Νικολάου επιστρέφει στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Χαλάνδρι για να κάνει αυτό που ξέρει όσο κανείς άλλος. Να προσαρμόσει τη γαλλική κουζίνα στα ελληνικά δεδομένα με το «Chapeau»!

Από την Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Με τη βοήθεια της καλής της φίλης, Βούλας Ρακοπούλου, η καταξιωμένη σεφ

και ιδιοκτήτρια του «Evi Evane» στο Παρίσι, δοκιμάζει τις δυνάμεις της στα πάτρια εδάφη και καταφέρνει μέσα σε λίγο διάστημα να κάνει τους πάντες να μιλούν για το μικρό μπιστρό στα Βόρεια.

Ένας χώρος ζεστός, ικανός να κερδίσει τον κάθε επισκέπτη από το πρωί μέχρι το βράδυ, καλημερίζει το κοινό σερβίροντας κέικ τριαντάφυλλο και τάρτα σοκολάτα φουντούκι, συνεχίζει με εκπληκτικές tartines και ολοκληρώνει τη μέρα του με ατμοσφαιρικές μουσικές και signature κοκτέιλ.

1 από 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Από το εντυπωσιακό μενού, δοκίμασε tartine με προσούτο Ευρυτανίας, σύκα και κατσικίσιο τυρί ή και εκείνη με bolognese, γραβιέρα και κουκουνάρι. Μην παραλείψεις να γευτείς τα πιάτα με σπιτικό χαρακτήρα, όπως το κοκοράκι με πορτοκαλολέμονα στη γάστρα με πουρέ πατάτας και κολοκύθας αλλά και το μπουτάκι πάπιας κονφί με μελωμένα κρεμμύδια και πατατούλες, που σε σέρνουν από τη μύτη.

Info

Σωκράτους 4Α, Χαλάνδρι, τηλ:2106845300

The post Γυναικεία συμμαχία σε ένα εξαιρετικό μπιστρό! Η Ντίνα Νικολάου και η Βούλα Ρακοπούλου σου συστήνουν το «Chapeau» [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα