Γουόλντεν Σμιτ-Ραζ Κούτραπαλι: Φτιαγμένοι για σχέσεις, καταραμένοι στη μοναξιά

Αν υπάρχουν δύο ήρωες για τους οποίους αναρωτιόμαστε ακόμα πως είναι μόνοι τους και δεν έχουν βρει μια κοπέλα είναι το δίχως άλλο ο Γουόλντεν Σμιτ και ο Ραζ Κουτραπάλι. Οκ, εντάξει για τον δεύτερο ίσως και να μην ήταν απορίας άξιο, αλλά διάολε εδώ βρήκε κοπέλα ο ασχημάντρας ο Χάουαρντ Γουόλοβιτς που τον σέρνει η μάνα του από τα τέτοια και ο Σέλντον που δεν ξέρει πως λειτουργεί το όργανο του.

Από τον Στέργιο Πουλερέ

Κι αν λοιπόν για τον Ραζ είναι ως ένα βαθμό λογικό, αυτό που δεν μπορέσαμε να καταλάβουμε είναι γιατί

υπήρχαν μέρες που ο Γουόλντεν την περνούσε μπροστά στον υπολογιστή και ο Άλαν, αυτό το αδίστακτο τομάρι, είχε τουλάχιστον μία σιγουράντζα. Αλήθεια τι είναι αυτό που τους έφερε σε αυτή την κατάσταση; Μήπως τους έχει φτύσει η μοίρα;

ΓΟΥΟΛΝΤΕΝ ΣΜΙΤ

Από την πρώτη στιγμή που ήρθε φαινόταν ότι θα είναι ο επιβήτορας του σπιτιού. Έμπαινε στη ζωή του Άλαν ως ένας χωρισμένος τύπος, στη συνέχεια τα έφτιαχνε με την καυτή Βρετανή την Ζόι (Σάρα Γουίνκλμαν), η οποία εν τέλει τον γείωνε με το ΟΧΙ της στην πρόταση γάμου και από τότε, με εξαίρεση μερικά one night stands τον έχει πάρει η κατρακύλα. Υπάρχουν μάλιστα φορές που του διηγείται ο Άλαν τις περιπέτειες του, ή ακόμα χειρότερα που η λεσβία κόρη του Τσάρλι έχει ρίξει γκόμενα και εκείνος απλά ακούει τις περιγραφές. Ειδικά στα τελευταία επεισόδια του 11ου κύκλου, όπου η Τζένι έχει σχέση με την Μπρουκ, μια καστανομάλλα γυναικάρα με τρομερό στήθος, η κατάσταση είναι ανυπόφορη.

Και στο μεσοδιάστημα έχει φάει άλλη μια χυλόπιτα από την πανέμορφη Νικόλ, η οποία προτιμά να πάει στη Google για να δουλέψει το πρότζεκτ της.

Συμβουλή: Σταμάτα να είσαι τόσο πιεστικός συναισθηματικά ρε Γουόλντεν. Δηλαδή με το που βλέπεις μια κοπέλα που σου αρέσει στο μυαλό σου έχετε ήδη παντρευτεί. Και της το δείχνεις από το δεύτερο ραντεβού. Κάνε λίγο κράτει με την αγάπη.

ΡΑΤΖΕΣ ΚΟΥΤΡΑΠΑΛΙ

Στην περίπτωση του Ραζ τα πράγματα είναι απλά μαθηματικά. Πάσχει από τη μέρα που γεννήθηκε από επιλεκτική δυσλειτουργία ομιλίας, που σημαίνει ότι δεν του βγαίνει λέξη ενώπιον συγκεκριμένων ατόμων, στην προκειμένη ωραίων γυναικών. Αυτό όμως υπήρξαν φορές που δεν του στάθηκε εμπόδιο. Είχε και την τύχη να κοιμηθεί με τον κορίτσαρο της σειράς, την Πένι.

Πέρασε και ένα μεγάλο διάστημα που του άρεσε στα κρυφά η Μπερναντέτ, η οποία ειρήσθω εν παρόδω τον είχε αποκαλέσει τον πιο γλυκό από τους τέσσερις nerds της παρέας. Από εκείνο το σημείο και μετά χάθηκε κάθε επαφή. Το μόνο μέρος που έβλεπε γυναίκα ήταν στον ύπνο του, ερωτεύτηκε τη φωνή της Σίρι στο iPhone, ενώ ζήτησε από τους γονείς του να του κάνουν προξενιό και του προέκυψε λεσβία. Από τα μέσα του 5ου κύκλου και για ένα διάστημα πλησίαζε πολύ στην ομοφυλοφιλία, αλλά ούτε ο ίδιος δε μπορούσε να αποφασίσει τι ήθελε. Δηλαδή ήθελε κορίτσια, αλλά απλώς ήθελε. Όταν μάλιστα άρχισε τα κολλητιλίκια με τον Στιούαρτ όλοι νομίσαμε ότι εκεί θα γίνει το ειδύλλιο. Τελικά, μέχρι τον 7ο κύκλο του έχουν τύχει μερικές ευκαιρίες, αλλά ο selective mutism του τον φέρνει στα ίδια.

Συμβουλή: Τι συμβουλή να δώσουμε στον Ραζ; Καλύτερα να τα πούμε με τον Σέλντον. Περισσότερες ελπίδες υπάρχουν...

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Δύο ωραία (ο Γουόλντεν δηλαδή), γλυκά παλικάρια, με οικονομική επιφάνεια που μένουν σε δικό τους σπίτι (ο Ραζ δηλαδή) που έχουν φτιαχτεί για να έχουν σχέση, είναι «καταραμένοι» είτε με σεξ της μίας βραδιάς (κ#λόφαρδοι), είτε με τη μοναξιά και τον έρωτα με το λάπτοπ και το iPhone.

Keywords
Τυχαία Θέματα