Γουίμπλεντον 2013: Smash, ανατροπές και η εκδίκηση των κομπάρσων!

Το Λονδίνο είναι είναι ένας από τους αγαπημένους προορισμούς των stars. Εκεί τους ξέρουν όλοι, τους λατρέυουν και τους έχουν σαν θεούς. Ωστόσο, φέτος, η πρωτεύουσα της Αγγλίας κρύβει ένα θρίλερ - και έχει μετατραπεί σε εφιάλτη για τους αστέρες του τένις.

Φέτος, το χορτάρι του Γουίμπλεντον, κρύβει πολλές εκπλήξεις. Ή αν προτιμάς εκεί αποφασίστηκε να παιχτεί το έργο "η εκδίκηση των κομπάρσων". Και όπου ακούς "κομπάρσος", σκέψου όλους αυτούς τους αθλητές που βρίσκονται πολύ μακριά από τις πρώτες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης,

που δεν έχουν εντυπωσιακές τροπαιοθήκες στο σπίτι τους, που δύσκολα θυμάσαι το όνομά τους και χρόνια τώρα έχουν τον ρόλο του "δεύτερου" στα τουρνουά. Τον ρόλο να βοηθήσουν τα μεγάλα αστέρια του τένις να φτάσουν μέχρι τον τελικό.

Όμως, στις πρώτες μέρες του Γουίμπλεντον, αποφάσισαν να πάρουν την εκδίκησή τους. Και σταδιακά εξοντώνουν τους ακριβοπληρωμένους stars. Ναι, το φετινό Γουίμπλεντον είναι γεμάτο εκπλήξεις και εκδίκηση! Δες τους πραγματικούς πρωταγωνιστές μέχρι σήμερα, τους αθλητές που επιτέλους έκλεψαν το χειροκρότημα και τράβηξαν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας…

1 από 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Στιβ Νταρσίς

Αν η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, τότε θα έπρεπε να είχαμε καταλάβει ότι το Γουίμπλεντον θα ήταν γεμάτο εκπλήξεις. Γιατί μία από τις μεγαλύτερες έγινε την πρώτη του μέρα. Εκεί, ο Στιβ Νταρσίς, κατάφερε και πέταξε έξω τον βασιλιά της σκόνης Ραφαέλ Ναδάλ. Ο 29χρονος Βέλγος και Νο.110 της κατάταξης, παίζοντας εντυπωσιακό τένις και δείχνοντας απίστευτο πάθος, απέδειξε ότι όλοι μπορούν να τα καταφέρουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα