Γκολεμά: Το gay φιλί τους μάρανε κι όχι τα 15.000 του διευθυντή;

Με το φιλί της διάσημης σειράς Downtown Abbey της ΝΕΤ που λογοκρίθηκε ασχολήθηκε η γνωστή τηλεκριτικός, Ντέπυ Γκολεμά, η οποία με την ευκαιρία έκανε κι ερώτηση-καταγγελία στον υπουργό Τύπου για τον Γενικό Διευθυντή της ΕΡΤ, Κώστα Σπυρόπουλο.

«Η υπόθεση παιδεραστίας του παρουσιαστή Σάβιλ είναι το σοβαρότερο σκάνδαλο που πλήττει το BBC μετά την παραίτηση του τότε γενικού διευθυντή και προέδρου του, το 2004, καθώς το δίκτυο είχε μεταδώσει πως ο πρώην πρωθυπουργός Τόνι Μπλερ είχε «εξωραΐσει» τις πληροφορίες για το πρόγραμμα όπλων μαζικής καταστροφής για να δικαιολογηθεί η εισβολή στο Ιράκ το 2003, κάτι που ήταν ψευδές. Που να μάθουν και στο BBC ότι κόψαμε ένα φιλί- ένοχο φιλί. Θα καταρρεύσουν…» έγραψε η γνωστή τηλεκριτικός στη στήλη της «Μέχρι κεραίας», στη «Real News» και πρόσθεσε: «Λέω να το γυρίσω λίγο στα σοβαρά: Και να ρωτήσω ευθέως τον υπουργό Τύπου, αν γνωρίζει ότι ο γενικός διευθυντής που έβαλε στην ΕΡΤ, ο Κώστας Σπυρόπουλος, πληρώνεται εδώ και τρία χρόνια 15.000 ευρώ κατ’ έτος, για σεμινάρια ντοκιμαντέρ που πωλεί στην ΕΡΤ μέσω της εταιρείας παραγωγής του. Το κόψιμο του φιλιού τον μάρανε. Το κόψιμο μιας αμοιβής ασυμβίβαστης με την ιδιότητά του ούτε που τον πείραξε!».

 Επισήμανε επίσης: «Όπως προκύπτει από το έγγραφο που έχουμε στα χέρια μας [ σημ. και δημοσιεύεται στην εφημερίδα] ο γενικός δ/ντής στην ΕΡΤ έχει στην κατοχή του μη κερδοσκοπική εταιρεία με τον τίτλο Story doc, η οποία εδώ και 3 χρόνια οργανώνει τρεις σταθμούς σεμιναρίων διεθνούς συμπαραγωγής – ξεκινά 15 Νοεμβρίου για φέτος- και η εταιρεία του εισπράττει 15.000 ευρώ. Η απόφαση πάρθηκε στις 27-04-2012 και η σχετική δαπάνη θα βαρύνει τον προϋπολογισμό του 2012… Όταν πήγαν να τον βρουν στο γραφείο του οι παραγωγοί ντοκιμαντέρ, τους είπε να μην ελπίζουν, γιατί η ΕΡΤ τώρα έχει ξένο πρόγραμμα…«.

Keywords
Τυχαία Θέματα