Γιώτα Τριγώνη: Η πρώην του Αλιάγα που πήρε την… παρθενιά του Σαμαρά στα selfie

Πρώτη φορά έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό ως σύντροφος του Νίκου Αλιάγα. Στη συνέχεια παντρεύτηκε τον μπασκετμπολίστα του ΠΑΟΚ Λάζαρο Αγαδάκο, με τον οποίο χώρισε λίγους μήνες αργότερα. Σήμερα, η Γιώτα Τριγώνη, φέρεται να έχει στενή σχέση με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου.

Και που την γνώρισε ο υπουργός; Είναι και στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, στο παρελθόν τομεάρχης υπεύθυνη για τα Δωδεκάνησα -θέση από την οποία παραιτήθηκε επεισοδιακά- σήμερα τομεάρχης υπεύθυνη για την Ευρυτανία. Παράλληλα, είναι οδοντίατρος, και επιχειρηματίας έχοντας δικό της ξενοδοχείο στην Τουρκία.

Η Γιώτα Τριγώνη, έγινε χθες διάσημη όταν οι κάμερες των φωτογράφων και των τηλεοπτικών συνεργείων την απαθανάτισαν μαζί με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, στο παρθενικό του selfie που είναι τόσο της μόδας τελευταία.

Η κυρία Τριγώνη τον πλησίασε στο χώρο όπου παρουσιαζόταν το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο ξενοδοχείο Κάραβελ και του ζήτησε να ποζάρουν μαζί. Ο κ. Σαμαράς, εμφανώς ευδιάθετος δεν της χάλασε το χατίρι, προφανώς γιατί εκτός των άλλων ήξερε πολύ καλά ποια είναι.

Ενστάσεις και γκρίζες ζώνες

Πάντως, όπως είχε γράψει πρόσφατα η εφημερίδα Πρώτο ΘΕΜΑ η κυρία Τριγώνη όταν χώρισε από μπασκετμπολίστα Λάζαρο Αγαδάκο, ο πρώην πεθερός της κατέθεσε μήνυση εναντίον της.

Μεταξύ άλλων, την κατηγορούσε ισχυριζόμενος πως, ανεξαρτήτως από το τι δηλώνει η ίδια περί σπουδών στο εξωτερικό, διάσημης πελατείας κ.λπ., δεν ασκεί το λειτούργημα της Οδοντιατρικής ούτε στην Αθήνα ούτε σε κανένα άλλο μέρος του κόσμου.

Παράλληλα, η παραίτηση από τη θέση της τομεάρχου Δωδεκανήσων της Νέας Δημοκρατίας οφειλόταν στο γεγονός ότι για την προβολή του ξενοδοχείου στο οποίο ήταν μέτοχος είχε φωτογραφηθεί με φόντο την Αγία Σοφία.

Η ίδια απαντώντας στις επικρίσεις είχε υποστηριξει:

«Να ξεκαθαρίσουμε πως στην ξενοδοχειακή αυτή επιχείρηση στην Τουρκία είμαι μέτοχος και όχι ένα μοντέλο που χρησιμοποιήθηκε απλώς για μια διαφημιστική καμπάνια. Οι φωτογραφίες αυτές έχουν τραβηχτεί πριν από έναν χρόνο και όχι φέτος. Αποτελούν λοιπόν μέρος μιας επαγγελματικής φωτογράφησης που κάναμε μετά από απόφαση όλων των μετόχων που επιθυμούσαν εγώ να είμαι το βασικό πρόσωπο.

Ολη αυτή η καμπάνια, όπως και το βίντεο, απασχόλησαν και προβλήθηκαν μόνο στην Τουρκία και όχι στην Ελλάδα. Τώρα αν εγώ κάνω προβολή της Κωνσταντινούπολης, τότε όλα τα κανάλια με τα τουρκικά σίριαλ που μας παρουσιάζουν καθημερινά τι κάνουν; Για να καταλάβω κι εγώ...

Ουδέποτε έκανα προβολή στην Τουρκία με τον τρόπο που κάποιοι θέλουν να εννοούν και να πιστεύουν. Τη μοναδική προβολή που έχω κάνει είναι στη χώρα μου μέσα από την έκθεση φωτογραφίας που θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη στις 6 και 8 Σεπτεμβρίου με τον τίτλο “Athens through my eyes”.

Με κατηγόρησαν ακόμη και πως μέσα από αυτή την έκθεση της φωτογράφου Αννας Γαλανού εγώ προβάλλω τον εαυτό μου. Λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να ασχολούμαι με ό,τι λέει ο καθένας που εκπροσωπεί τα δικά του συμφέροντα. Παραιτήθηκα λοιπόν από τομεάρχης αφού θεωρώ πως δεν μπορώ εγώ να ακυρώσω και να απαξιώσω τη δουλειά μου στην Κωνσταντινούπολη και όχι μόνο με αφορμή τα καθήκοντά μου.

Παραιτούμαι γιατί δεν μπορώ να σταματήσω να κάνω τη δουλειά μου στο εξωτερικό. Η επιχείρηση αυτή είναι και δική μου. Δεν έχει να κάνει με προβολή της Κωνσταντινούπολης, αλλά με την προβολή του ξενοδοχείου που ένα κομμάτι του είναι και δικό μου.

Συνεχίζω την προώθηση της έκθεσης σε όλη την Ευρώπη. Δεν με σταματάει κάτι, ενώ σε ό,τι αφορά τις πολιτικές μου δραστηριότητες, εξακολουθούν να με απασχολούν, ενώ σύντομα θα ανακοινώσω και τη νέα μου θέση».

1 από 9 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Με τον Νίκο Αλιάγα Με τον Λάζαρο Αγαδάκο Το selfie με τον Σαμαρά Από άλλη κάμερα Επι τω έργω Η επίμαχη διαφήμιση
Keywords
Τυχαία Θέματα