Γιόνας Ματσιούλις, γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα…

Λένε πως «εκτιμάς κάτι, όταν το χάσεις» και είναι δεδομένο πως αρκετοί φίλοι του Παναθηναϊκού θα έπιασαν τον εαυτό τους να μελαγχολεί παρακολουθώντας τον Γιόνας Ματσιούλις στο ματς της Εθνικής Λιθουανίας με την αντίστοιχη της Γεωργίας. Η ομάδα του πρώην παίκτη των «πρασίνων» και νυν της Ρεάλ Μαδρίτης προκρίθηκε στον προημιτελικό του Ευρωμπάσκετ επικρατόντας με 85-81 με τον Ματσιούλις

να σημειώνει ρεκόρ καριέρας πετυχαίνοντας 34 πόντους.

Ο Λιθουανός φόργουορντ έκανε το παιχνίδι της ζωής του, έχοντας απίστευτο ποσοστό ευστοχίας με 8/9 δίποντα, 3/4 τρίποντα και 9/9 βολές. Παράλληλα μάζεψε 6 ριμπάουντ, έδωσε 3 ασίστ, είχε 4 κλεψίματα, 2 κοψίματα και μόλις 2 λάθη. Πρόκειται για στατιστικά που μοιάζουν … μαγικά με τον 30χρονο παίκτη να είναι πραγματικά ασταμάτητος και να οδηγεί ουσιασιστικά μόνος του την ομάδα στην επόμενη φάση όπου θα αντιμετωπίσει την Ιταλία.

Όχι πως οι φίλοι του «τριφυλλιού» περίμεναν το συγκεκριμένο παιχνίδι για να εκτιμήσουν τον πρώην παίκτη της ομάδας τους που τόσο με την παρουσία του μέσα στο γήπεδο, όσο και με τις, συχνά προκλητικές, δηλώσεις του είχε κερδίσει μια θέση στις καρδιές τους.

Ο Λιθουανός έφυγε από την Ελλάδα όταν ο Παναθηναϊκός έκανε χρήση του δικαιώματος option out αποφασίζοντας πως ο Μάτσιουλις είναι ένας από αυτούς που … περισεύουν. Με την παρουσία του στο Ευρωμπάσκετ ο 30χρονος φοργουορντ επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά αυτό που ήδη γνώριζαν οι οπαδοί της πρώην ομάδας του. Πως πρόκειται για έναν μπασκετμπολίστα ηγέτη που μπορεί να κάνει την διαφορά. Πως πρόκειται για έναν παίκτη από εκείνους που παλεύεις για να κρατήσεις στην ομάδα σου.

The post Γιόνας Ματσιούλις, γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα… appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα