Για καλό σκοπό! Οι επώνυμες που έτρεξαν στο «Greece Race for the Cure 2015» [εικόνες]

Για έβδομη χρονιά, έλαβε μέρος στο κέντρο της Αθήνας το «Greece Race for the Cure 2015». Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για να τρέξει για καλό σκοπό και συγκεκριμένα, για τις ανάγκες του μη κερδοσκοπικού σωματείου «Άλμα Ζωής».

Ανάμεσα στον κόσμο, βρέθηκαν και επώνυμες Ελληνίδες που θέλησαν να ενισχύσουν αυτή την τόσο σημαντική προσπάθεια. Μαίρη Συνατσάκη,

Ντορέττα Παπαδημητρίου, Κλέλια Πανταζή και Σταματίνα Τσιμτσιλή, ήταν μερικές από αυτές που όχι μόνο έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό αλλά δεν παρέλειψαν και να φωτογραφηθούν.

1 από 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Η Δέσποινα Καμπούρη με την κόρη της Κλέλια Πανταζή Ντορέττα Παπαδημητρίου Συνατσάκη - Παπαδημητρίου - Τσιμτσιλή Σταματίνα Τσιμτσιλή

Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος σύλλογος είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο που αποτελείται μόνο από γυναίκες με εμπειρία καρκίνου μαστού. Για 27 χρόνια ενώνει τις ασθενείς που σιωπούσαν και τους παρέχει την στήριξη που χρειάζονται.

Σκοπός είναι η Οργανωμένη Αλληλοβοήθεια, η Ψυχοκοινωνική Στήριξη τόσο της γυναίκας που νοσεί, όσο και των μελών της οικογένειας της, η Ενημέρωση για τον καρκίνο και τις μεθόδους πρόληψης – έγκαιρης διάγνωσης, η Ενημέρωση για τα Δικαιώματα των γυναικών που νοσούν ως προς τα ασφαλιστικά, παροχές ταμείων, εργασιακά και η Διεκδίκηση Ποιοτικής Φροντίδας.

The post Για καλό σκοπό! Οι επώνυμες που έτρεξαν στο «Greece Race for the Cure 2015» [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα