Γαμπρός και πάλι ο Ανδρέας Μπάρκουλης – Παντρεύεται και με θρησκευτικό γάμο τη σύζυγό του, Μαρία

Ο Ανδρέας Μπάρκουλης, έχει παντρευτεί με πολιτικό γάμο με τη γυναίκα του, Μαρία, και έχουν κι ένα γιο, τον Νίκο. Ωστόσο επιθυμία του ηθοποιού όλα αυτά τα χρόνια ήταν να παντρευτούν και με θρησκευτικό γάμο.

Έτσι και θα γίνει λοιπόν, στις 19 Ιουνίου, όπως αποκάλυψε από το προσωπικό της προφίλ στο Facebook, η Μαρία Μπάρκουλη. Ακόμη δεν έχει οριστεί η εκκλησία και κουμπάρα θα είναι η κολλητή φίλη της Μαρίας, Τζίνα

Μιστιλιόγλου. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η πρόταση του θρησκευτικού γάμου ήρθε από τον Ανδρέα Μπάρκουλη λέγοντας: «Θέλω μπροστά στο Θεό να σου πω, πόσο σ’ αγαπώ!».

H Μαρία Μπάρκουλη έγραψε στο Facebook:

«Φιλαράκια μου, εδώ και αρκετό καιρό ο Αντρέας μου μου ζητάει επίμονα θρησκευτικό γάμο. Μιας και παντρευτήκαμε πολιτικά, αποφάσισα να δεχτώ την πρόταση και είπαμε να γίνει την Παρασκευή 19 Ιουνίου με κουμπάρα τη φίλη μας Τζίνα. Εσείς τι λέτε; Είναι αργά για εμάς να ανανεώσουμε τους όρκους αγάπης; Ακούω προτάσεις για εκκλησία και φυσικά όλοι καλεσμένοι...».

Πηγή: ToraTora.gr

The post Γαμπρός και πάλι ο Ανδρέας Μπάρκουλης – Παντρεύεται και με θρησκευτικό γάμο τη σύζυγό του, Μαρία appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα