Φρενίτιδα και στην Ελλάδα για το «Star Wars», με διαδοχικά sold out στους κινηματογράφους

Σπάει το ένα εισπρακτικό ρεκόρ μετά το άλλο και όπως όλα δείχνουν θα γίνει η ταινία που θα ξεπεράσει το φράγμα του 1 δισ. δολαρίων γρηγορότερα από κάθε άλλη στην ιστορία του κινηματογράφου.

Το έβδομο επεισόδιο της σειρά Star Wars «The Force Awakens» αναμένεται να «πετύχει» αυτή την επίδοση σε λιγότερες από 12 ημέρες προβολής, παίρνοντας το ρεκόρ από το «Jurassic World», που χρειάστηκε 13 ημέρες για να πιάσει δεκαψήφιο νούμερο εσόδων.

Υπάρχει όμως μια τεράστια διαφορά που καθιστά άνευ συναγωνισμού το νέο, μεγάλο blockbuster. To «Jurassic World» προβλήθηκε

την ημέρα πρεμιέρας του και στην Κίνα, ενώ το «The Force Awakens» θα προβληθεί για πρώτη φορά στην πολυπληθέστερη χώρα του κόσμου την 9η Ιανουαρίου.

Η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση στη φρενίτιδα που επικρατεί απ’ άκρου σ’ άκρου της υφηλίου για το νέο επεισόδιο του «Star Wars». Χιλιάδες fan της σειράς αποφάσισαν να κάνουν χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν στους κινηματογράφους, καθώς η πρεμιέρα προβολής στη χώρα μας ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου.

Σε πολλά σινεμά σχηματίστηκαν ουρές για το πολυπόθητο εισιτήριο και τα διαδοχικά sold out στις αίθουσες ήταν ένα πρωτόγνωρο φαινόμενο για παραμονή Χριστουγέννων.

Στους κινηματογράφους δεν έσπευσαν μόνο… πιτσιρικάδες αλλά και οι άνθρωποι που αγάπησαν τον κόσμο που δημιούργησε ο Τζορτζ Λούκας από το 1977.

Με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας στην Ελλάδα το Koolnews σας παρουσιάζει το βίντεο, διάρκειας 61 λεπτών, με όλες τις μονομαχίες ανάμεσα σε Τζεντάι και Σιθ ή αλλιώς «καλούς» και «κακούς».

Καλή θέαση, και... είθε η Δύναμη να είναι μαζί σας!

The post Φρενίτιδα και στην Ελλάδα για το «Star Wars», με διαδοχικά sold out στους κινηματογράφους appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα