«Φόρτωσε» ο Ουγγαρέζος για τον χωρισμό Συνατσάκη-Στρατή: Σκ@τ@ ξέρετε [βίντεο]

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος συνδέονται με στενή φιλία από την εποχή που ήταν μαζί στο MAD και μάλιστα είχαν βρεθεί μαζί και στο πρωινό του MEGA την περσινή σεζόν. Και όπως είναι λογικό ο παρουσιαστής όταν αναφέρθηκε ο χωρισμός της με τον Μύρωνα στο Πρωινό mou ξεσπάθωσε κατά όσων γράφουν διάφορα για τα αίτια αυτού.

«Εγώ επειδή ακριβώς είμαι φίλος του ζευγαριού δεν μπορώ να πω, αλλά στεναχωριέμαι με αυτά που βλέπω να γράφονται, γιατί ο ίδιος δημοσιογράφος που μιλάει για

υποτιθέμενο τσακωμό, πριν ένα χρόνο είχε γράψει πριν από ένα χρόνο στην ίδια εφημερίδα ότι διάλεγαν μπομπονιέρες στο Κολωνάκι. Λίγο παιδιά να σεβαστούμε. Θα μου πεις δημόσιο πρόσωπο...Δεν θέλω να μιλήσω» είπε με φανερή ενόχληση ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Όταν όμως τον ρώτησε η Τζένη αν είναι οριστικός ο χωρισμός τότε απάντησε εντονότερα: «Και να το ήξερα δεν θα το έλεγα, είναι κάτι προσωπικό. Να σεβαστούν όλοι αυτοί που έχουν πιει ένα ποτήρι κρασί με τα παιδιά και να μην βγαίνουν να γράφουν και να επικαλούνται την φιλία τους, ότι εγώ ξέρω αυτό και εγώ το άλλο, γιατί σκ@τ@ ξέρετε...»

Keywords
Τυχαία Θέματα