Φοιτήτριες οι δύο νεκρές του τροχαίου στα Μάλγαρα – Ακρωτηριάστηκε ο οδηγός του λεωφορείου

20:26 7/1/2014 - Πηγή: KoolNews

Οι δύο κοπέλες που έχασαν τη ζωή τους στο φονικό τροχαίο που έγινε κοντά στα διόδια των Μαλγάρων είναι φοιτήτριες και ο οδηγός του λεωφορείου υπέστη ακρωτηριασμό.Το φονικό τροχαίο συνέβη λίγο μετά τις 4 το απόγευμα στην Εθνική Οδό ΑθηνώνΘεσσαλονίκης κοντά στα διόδια Νέων

Μαλγάρων, όταν το λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας έπεσε στο πίσω μέρος σταθμευμένου φορτηγού, με ξένες πινακίδες κυκλοφορίας, που μετέφερε ποσότητες λαχανικών.

Οι πληροφορίες λένε, ότι το λεωφορείο που συγκρούστηκε με τη νταλίκα, ήταν γεμάτο με νέους ανθρώπους. Ανάμεσά τους, ήταν πολλοί φοιτητές, που επέστρεφαν στη Θεσσαλονίκη από την Αιτωλοακαρνανία, μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης οι δύο άτυχες γυναίκες ανασύρθηκαν νεκρές από το λεωφορείο του ΚΤΕΛ ενώ ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ, Δημήτρης Παπαγιαννίδης, δήλωσε ότι υπάρχουν 2 νεκρές γυναίκες κάτω των 30 ετών, 15 ελαφρά τραυματίες και ένας σοβαρά (ο οδηγός του λεωφορείου).

Σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε στη δημοσιότητα ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ, ο οδηγός του λεωφορείου υπέστη ακρωτηριασμό.

Φωτογραφία seleo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα