Φλερτάρει με την εγκυμοσύνη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μέσα από την εκπομπή Σπίτι μου σπιτάκι μου, έχει «πετάξει» ατάκες που δείχνουν ότι επιθυμεί διακαώς να γίνει μητέρα, ή τουλάχιστον φλερτάρει έντονα με την ιδέα, να μείνει έγκυος.

«Μήπως να μείνω κι εγώ έγκυος για να μου κάνετε τα χατίρια; (…) Έχω και κάτι αναγούλες», είχε πει στον αέρα της εκπομπής της, με τον Παύλο Σταματόπουλο να της λέει ότι θα της βαφτίσει το παιδί σε περίπτωση που μείνει.

Σε άλλη εκπομπή και σε ζωντανή σύνδεση με θέμα το τρισδιάστατο υπερηχογράφημα, είπε «Ποιος

ξέρει τι θα έχει βγει μέχρι να γεννήσω εγώ» αφήνοντας τους συναδέλφους της άφωνους να την κοιτάνε.

Ενώ είχε πει όλο νόημα: «Είναι της μοδός μια εγκυμοσύνη κι ένα μάθημα» θυμίζοντας στους τηλεθεατές το δικό της μάθημα ορθοφωνίας και πετώντας την σπόντα της για το τηλεοπτικό baby boom.

Αυτό που κάνει εντύπωση είναι ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, δεν περιορίστηκε, στις δηλώσεις περί εγκυμοσύνης μόνο στην εκπομπή της, αλλά «πέταξε» υπονοούμενο σε βραδινή της έξοδο, με την λέξη «αναγούλες», να έχει γίνει η αγαπημένη της.

Στην πρεμιέρα της παράστασης «Άνω-κάτω» βρέθηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για την παράσταση, είπε «ότι έχω και κάτι αναγούλες», δικαιολογώντας την άρνηση της να μιλήσει.

Η δήλωση της σχολιάστηκε από την παρέα του Πρωινού, και προκάλεσε απορία ο τρόπος που απάντησε: «Γιατί δεν είπε απλά, ότι δεν αισθάνεται καλά και είπε ότι έχει αναγούλες;» σχολίασε η Μαίρη Συνατσάκη.

Η γνωστή παρουσιάστρια βέβαια, ξέρει πολύ καλά, πόσο πουλάει το θέμα εγκυμοσύνη στην tv, και ίσως το υιοθετεί για να σώσει το Σπίτι μου σπιτάκι μου, που έχει πάρει την κατηφόρα στα νούμερα σημειώνοντας την τελευταία Κυριακή, λιγότερο από 9% στο γενικό σύνολο τηλεθέασης.

Πιθανόν, όμως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να θέλει πολύ να γίνει μητέρα και δεν μπορεί να το κρύψει... Σε αυτή την περίπτωση μήπως προσπαθεί να μας πει κάτι;

Όπως και να 'χει, τίποτα δεν μένει κρυφό. Αργά ή γρήγορα θα γίνει γνωστό...

Πηγή: ToraTora.gr

The post Φλερτάρει με την εγκυμοσύνη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα