Φεύγει για τους «16» ο Ολυμπιακός – Χρυσή αλλαγή ο Πάρντο

Ο Σίλβα με... μαγική αλλαγή τον Πάρντο, που πέτυχε 2 γκολ (στο 90' το δεύτερο), οδήγησε τον Ολυμπιακό στην νίκη-ανατροπή με 2-1 επί την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και πλέον έχει στο χέρι του την πρόκριση στους «16»! Με 10 από το 79' οι Κροάτες! Εξασφαλισμένο το Europa League.

Το 'χει η καταγωγή του. Να τρομοκρατεί. Να κάνει... ζημιές. Κόστισε

κάτι παραπάνω στον Ολυμπιακό για να τον φέρει στην Ελλάδα (4,5 ζεστά χαρτιά στην Μπράγκα) αλλά ήθελε τον Κολομβιανό στο ρόστερ του. Κυρίως ο Σίλβα. Ηξερε ποιος είναι και τι μπορεί να κάνει. Κι ευτυχώς για τον Ολυμπιακό δεν ήξεραν οι αντίπαλοι.

Ο Φελίπε Πάρντο (περί ου ο λόγος) μπήκε στο 63' και στο 65' έκανε το 1-1 στην πρώτη του επαφή με την μπάλα. Αλλά είχε σκοπό να τρομοκρατήσει κι άλλο ο Κολομβιανός. Δεν του έφτανε η ισοπαλία. Κυνήγησε μια χαμένη μπαλιά στο 89' και έκανε και το 2-1! Εγραψε ιστορία ο Πάρντο και μαζί του γράφει ο Ολυμπιακός. Τρίτη σερί νίκη σε όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ εξασφάλισε από αρχές Νοέμβρη (!) την συνέχειά του στην Ευρώπη και είναι έναν βαθμό διαφορά (ίσως και κανέναν) από την πρόκρισή τους στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Εννιά στα εννιά στο πρωτάθλημα, τρία στα τέσσερα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι εβδομάδες περνάνε και ο Ολυμπιακός έχει μόνο μια ήττα. Από την Μπάγερν!

Διαβάστε τη συνέχεια στο gazzetta.gr

The post Φεύγει για τους «16» ο Ολυμπιακός – Χρυσή αλλαγή ο Πάρντο appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα