Φαρμακοποιός απείλησε με όπλο εφοριακούς που του έκαναν έλεγχο [βίντεο]

Σε τραγωδία θα μπορούσε να καταλήξει ένας τυπικός έλεγχος δύο εφοριακών της ΔΟΥ Χαλκίδας σε ένα κεντρικό φαρμακείο της πόλης.

Στις 20.30, το βράδυ της Τετάρτης, δύο υπάλληλοι της εφορίας μπήκαν στο κατάστημα ενός 53χρονου φαρμακοποιού. Κατά την διάρκεια του ελέγχου εντοπίσθηκαν παραβάσεις και μόλις οι ελεγκτές προχώρησαν στο κόψιμο του προστίμου, ο 53χρονος βγήκε εκτός ελέγχου. Μάλιστα, σύμφωνα με τα λεγόμενα των ελεγκτών, ενώ τους κλείδωσε

στο φαρμακείο - κατεβάζοντας τα ρολά - άρχιζε να τους βρίζει και στο τέλος τους απείλησε με πιστόλι αναγκάζοντας τους να αποχωρήσουν.

Σοκαρισμένοι έτρεξαν αμέσως στο Αστυνομικό τμήμα Χαλκίδας, ενώ ενημέρωσαν και τον Προιστάμενο Ελέγχων της ΔΟΥ Χαλκίδας, και κατέθεσαν μήνυση εις βάρος του φαρμακοποιού. Μάλιστα και οι δύο είναι νέοι στην περιοχή, ενώ ιδίως η κοπέλα έχει υποστεί σ

Όταν οι αστυνομικοί έφθασαν στο φαρμακείο ε το βρήκαν πουθενά, αφού είχε εξαφανιστεί προφανώς για να γλυτώσει το αυτόφωρο. Στη συνέχεια, παρουσία του Εισαγγελέα, η αστυνομία έκανε έφοδο και στο σπίτι του, αλλά ο 53χρονος παραμένει ακόμη άφαντος.

«Ήταν ανεπίτρεπτη η ενέργεια του και την καταδικάζουμε, είμαι βαθιά συγκλονισμένος....» τόνισε στο eviazoom ο πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Τσομώκος.

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα