Εξυπνες ιδέες design που μπορούμε να κλέψουμε από μοντέρνα ξενοδοχεία!

Αν θαυμάζετε την καινοτόμο και βιώσιμη ευαισθησία του ντιζάιν ξενοδοχείων-μπουτίκ, αλλά δεν είστε σίγουροι για το πώς μπορείτε να προσαρμόσετε την αισθητική αυτή στο σπίτι σας, δεν έχετε παρά να δείτε τις ιδέες που προτείνουμε.

Από τον Γιώργο Κυριακόπουλο

Δημιουργήστε τώρα και εσείς ένα χώρο που θα σας κάνει να νιώσετε ότι βρίσκεστε σε ένα από τα πολλά μοντέρνα ξενοδοχεία που έχετε στο παρελθόν επισκεφθεί και σας άφησε με τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Τσεκάρετε λοιπόν πρωτότυπες ιδέες που θα μεταμορφώσουν το χώρο σας:

Κρεμαστά φυτά

Αντί για έναν πολυέλαιο,

βάλτε χρώμα στο ταβάνι του σπιτιού σας κρεμώντας φυτά εσωτερικού χώρου σε λευκές γλάστρες. Από τα πιο δημοφιλή κρεμοκλαδή φυτά εσωτερικού χώρου είναι η φτέρη. Για κάτι πολύχρωμο και ανθοφόρο προτιμήστε την κρεμαστή πετούνια. Διατίθεται και σε κρεμαστή γλάστρα 3 λίτρων στην τιμή των 6 Ευρώ. Προσοχή χρειάζεται καθημερινό πότισμα!

Βιβλιοθήκη Τέχνης

Μεταμορφώστε μια εσοχή σε μια όμορφη βιβλιοθήκη με μια εντυπωσιακή ταπετσαρία στον τοίχο από ένα έργο τέχνης.Μπορείτε εάν δεν έχετε εσοχή να δημιουργήσετε με μια γυψοσανίδα, τοποθετώντας στον τοίχο μια ξεχωριστή τοιχογραφία ή ταπετσαρία και τέλος βάζοντας ορισμένα ραφάκια. Με τρεις κινήσεις μόλις δημιουργήσατε μια βιβλιοθήκη τέχνης.

Μικτό Καθιστικό

Απαλλαγείτε από την παραδοσιακή τραπεζαρία και μεταμορφώστε ένα μεγάλο δωμάτιο ή μια γωνιά της κουζίνας σας σε ένα μικρό καθιστικό με λευκό καναπέ και τραπέζι. Βάλτε λίγο χρώμα προσθέτοντας χρωματιστές καρέκλες.

Πάντρεμα λευκού με παστέλ

Μια λευκή παλέτα χρωμάτων καθιστά το χώρο απίστευτα χαλαρωτικό, αλλά ταυτόχρονα ένα μονόχρωμο δωμάτιο μπορεί μερικές φορές να φαντάζει ανιαρό. Αναμείξτε λοιπόν τα χρώματα με αποχρώσεις παστέλ, όπως λεβάντα και μπλε του πάγου προσθέτοντας παράλληλα γκρι και ασημί αξεσουάρ.

Γραφικά Δάπεδα

Αν έχετε ξύλινα πατώματα, αλλά ποθείτε κάτι πιο τολμηρό, τολμήστε το με τη βοήθεια ζωγραφισμένων ταινιών ή sticks με διάφορα logo. Μπορείτε έτσι να δημιουργήσετε μια διαφορετική οπτική που θα κάνει το χώρο σας αρκετά μοντέρνο.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook

Keywords
Τυχαία Θέματα