Εξαπάτησαν ηλικιωμένο με δήθεν ανάμιξη του εγγονού του σε τροχαίο

Ανθρωποκυνηγητό βρίσκεται σε εξέλιξη στην ευρύτερη περιοχή της Ροδόπης για τον εντοπισμό ενός νεαρού Έλληνα που ταυτοποιήθηκε ως ένας από τους δυο απατεώνες που ξάφρισαν έναν ηλικιωμένο στην Κομοτηνή, με το γνωστό κόλπο της υποτιθέμενης εμπλοκής του εγγονού του σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα.

Οι δράστες επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τον 79χρονο και του είπαν ότι ο εγγονός του κρατείται και για να αφεθεί ελεύθερος απαιτείται η καταβολή εγγύηση ύψους 2.000 ευρώ. Μάλιστα, ο ένας από αυτούς προσποιήθηκε τον εγγονό

του και τον παρακάλεσε κλαίγοντας (για να μην αναγνωρίσει ότι δεν ήταν η φωνή του συγγενούς του) να πληρώσει τα χρήματα!

Ο 79χρονος συμφώνησε να πληρώσει και έδωσε τα χρήματα σε έναν 30χρονο που πήγε στο σπίτι του για να τα παραλάβει.

Όταν αποκαλύφθηκε η κομπίνα, τα στοιχεία του «εισπράκτορα» προέκυψαν από τις έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας. Ο ίδιος δεν έχει εντοπιστεί και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης. Οι έρευνες συνεχίζονται για την ανακάλυψη της ταυτότητας του συνεργού του ή και άλλων που συμμετείχαν στην υπόθεση, καθώς και για το αν έχουν πέσει και άλλοι ηλικιωμένοι θύματά τους.

The post Εξαπάτησαν ηλικιωμένο με δήθεν ανάμιξη του εγγονού του σε τροχαίο appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα