Μανωλίδου στο ΒΡΑΔΥ: Πρέπει να είσαι ηλίθιος για να πάρεις στα σοβαρά αυτό που είπα στον Λιάγκα

12:09 6/6/2013 - Πηγή: KoolNews

H Ευγενία Μανωλίδου και ο Ορέστης Τζιόβας σε ένα φαντασμαγορικό ΒΡΑΔΥ!

Δεν της λείπει η τηλεόραση και ποτέ δεν ήταν μέρος της καριέρας της. Παραδέχεται πως έχει ματαιοδοξία, αλλά δεν αφορά την τηλεόραση, ενώ δήλωσε πως δεν της άρεσε όταν βγήκε και την έβριζε το σύμπαν. Για την «Στιγμή της αλήθειας» υποστήριξε πως δεν

έφταιγε εκείνη, καθώς αυτή την εκπομπή της έδωσαν και ήταν μια ευκαιρία για να βγάλει κάποια χρήματα και να την μάθει ο κόσμος, ώστε να προωθήσει την δουλειά της. Μάλιστα υποστήριξε πως όσοι μιλούσαν για εκείνη υποτιμητικά , στην θέση της , θα έκαναν το ίδιο.

Δεν υπάρχει λεκτική βία με τον Άδωνι στους καβγάδες τους, είπε η Ευγενία Μανωλίδου, ενώ αποκάλυψε με ένα πονηρό χαμόγελο, πως αλλού υπάρχει ένταση. Της είναι δύσκολο να παρακολουθεί πολιτικές εκπομπές και θα τις δει μόνο αν είναι καλεσμένος ο σύζυγος της.Το καλοκαίρι δεν ξέρει αν θα κάνουν διακοπές καθώς πρέπει να πάνε καλά οι συναυλίες της για να έχει αυτή την δυνατότητα, ενώ αναφέρθηκε στο μαγαζί που τους κάψανε 16 φορές και αναγκάστηκαν να το κλείσουν.

Δήλωσε επίσης πως δεν συγχωρεί την απιστία και την προδοσία…

«Ούτε να το σκέφτομαι δεν μπορώ. Τέρμα, θα φύγω. Θα πάρω τα παιδιά μου και θα φύγω», απάντησε η παρουσιάστρια στην ερώτηση πως θα αντιδρούσε στο κέρατο.

Μίλησε για την σχέση της με τον Άδωνι και υποστήριξε πως η ίδια θεωρεί τον εαυτό της βαρετό και στην αρχή πίστευε πως θα την παρατούσε. Η ίδια είναι πιο ζηλιάρα από εκείνον και μια φορά έψαξε το κινητό του, αλλά δεν βρήκε τίποτα και όπως αποκάλυψε του έχει πει ότι δεν την νοιάζει τι κάνει, αρκεί εκείνη να μην το μάθει. Δηλώνει πως το λαχείο της ζωής της είναι ο Άδωνις και είναι πολύ τυχερή που τον βρήκε…

Δείτε τη συνέντευξη.

Ο Ορέστης Τζιόβας εξομολογήθηκε στον Πέτρο Κωστόπουλο πως εκνευρίζεται όταν δεν τον ρωτούν για την δουλειά αλλά για τα προσωπικά του, αν και θεωρεί πως ο έρωτας είναι ένα επιπόλαιο και εφήμερο αίσθημα που φεύγει γρήγορα.

Μίλησε για το καινούριο look του που είναι κάπως “καγκουρέ” και το υιοθέτησε για τις ανάγκες του καινούριου του ρόλου στο θέατρο. Υποστήριξε πως θα ήταν τίμιο αν σε κάποιον δεν αρέσεις να σου πετάξει και μια ντομάτα, ενώ δήλωσε πως δεν υπάρχουν κριτικοί θεάτρου και η κριτική είναι μόνο για το κοινό. Δεν τον χαλάει να ακούει άσχημα λόγια από αυτό, καθώς πιστεύει ότι βελτιώνεται με αυτόν τον τρόπο.

Δεν ξέρει αν είχε μεγάλο έρωτα στα 18 με 23 του , ενώ στο σχολείο είχε ερωτευτεί μια δασκάλα του.

Δεν έχει φάει πολλές χυλόπιτες καθώς τις μυρίζεται και δεν προχωράει…

Στο παιδικό θέατρο έχει δει μαμά να τον γλυκοκοιτάζει , ενώ μίλησε για τις δουλειές που έχει κάνει. Αποκάλυψε πως το καλοκαίρι θα δουλέψει σε ένα καφέ για οικονομικό συμπλήρωμα.

Έχει τύχει να τον φλερτάρει ένας συνάδελφος του και του είχε πει ευθέως πως είναι ερωτευμένος μαζί του, αλλά εκείνος του απάντησε πως δεν ενδιαφέρεται. Μίλησε για την ομοφυλοφιλία και υποστήριξε πως όταν ήταν έφηβος στην Θεσσαλονίκη , στο μυαλό του είχε τους gay ως αδερφές που είναι τρελές με χρώματα.

Δείτε όλη του τη συνέντευξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα