Έτσι έχασε τη ζωή του ο 22χρονος πεζοναύτης – Θρήνος στις Ένοπλες Δυνάμεις

14:44 5/6/2013 - Πηγή: KoolNews

Πένθος έχει σκορπίσει στις ένοπλες δυνάμεις η είδηση του θανάτου ενός 20χρονου πεζοναύτη νωρίς το πρωί της Τετάρτης, στην περιοχή του Ωρωπού.

Το σύνολο του στρατεύματος βρίσκεται σε κατάσταση ετοιμότητας λόγω της άσκησης του Πολεμικού Ναυτικού «Καταιγίδα» που βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ παράλληλα, διεξάγεται η άσκηση της Πολεμικής Αεροπορίας, «Ηνίοχος».

Έτσι, από νωρίς το πρωί, φάλαγγα 18 οχημάτων της του 575 τάγματος πεζοναυτών ξεκίνησε από το στρατόπεδο στον Αυλώνα με κατεύθυνση και προορισμό το λιμάνι του Ωρωπού, με σκοπό να φορτωθούν σε αρματαγωγό του

Πολεμικού Ναυτικού ώστε να διεξαχθεί ένα από τα σενάρια της άσκησης.

Όμως, το μοιραίο δεν άργησε να συμβεί, όταν στις 5:50 το πρωί, «στην παράπλευρη οδό της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας στο ύψος της περιοχής Συκάμινο, ερπυστριοφόρο όχημα Μ113, εξετράπη της πορείας του έπεσε σε χαράδρα και ανετράπη με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του Στρατιώτη (ΠΝ) Ε. Κ.», όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού.

Το όχημα μέσα στο οποίο βρήκε τον θάνατο ο νεαρός στρατιώτης βρισκόταν στην προτελευταία θέση της φάλαγγας. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από τους υπόλοιπους στρατιώτες, το πλήρωμα του τελευταίου τεθωρακισμένου είδε ξαφνικά το Μ113 να κάνει ζιγκ-ζαγκ με αποτέλεσμα να βγει από τον δρόμο και να πέσει σε χαράδρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα