Εσύ πώς τη θες;

Η νέα εμφάνιση της Κρυσταλλίας των Otherview, χωρίς πια το έντονο ροζ-φούξια χρώμα στα μαλλιά της, με κάνει να θέλω να κάνω οικογένεια μαζί της. Εσένα;

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο-Αντωνάτο

Εδώ και αρκετό καιρό ακούω και ξανακούω σχόλια για την εικόνα της -ομολογουμένως- πολύ sexy τραγουδίστριας των Otherview.

Πρώτη φορά από κοντά την είδα σε μια συναυλία τους σε μια πισίνα των νοτίων προαστίων της Αθήνας, υπό τον καυτό ήλιο του Ιουλίου ή Αυγούστου – θα σε γελάσω και δεν το θέλω.

Κάτι η θάλασσα, κάτι ο πραγματικά καυτός ήλιος, κάτι ο αντικατοπτρισμός του νερού της πισίνας με έκανε να θαμπωθώ από την θεογκόμενα που ανέβηκε on stage αλλά μετά να έρθω στα ίσια μου. Ο λόγος; Καθόμουν και σκεφτόμουν πόσο θα μου άρεσε η κοπέλα μου, η γκόμενα που συνοδεύω, η αδερφή μου, η κολλητή μου, μια γυναίκα που είναι δίπλα μου τελοσπάντων να έχει αυτό το τόσο φωσφοριζέ μαλλί στο κεφάλι της και μου έπεφτε κάπως βαρύ. \

Και σήμερα, ένα χρόνο μετά σχεδόν, η ίδια γυναίκα έρχεται να μου αποδείξει πώς γίνεται ο ίδιος άνθρωπος, από τον τίτλο της γκόμενας (τον οποίο επάξια κατείχε μέχρι χτες) να διεκδικεί -εμφανισιακά τουλάχιστον- του τίτλου της γυναίκας της ζωής μου. Αυτό το ανοιχτό σοκολατί που διέκρινα στα μαλλάκια της στο νέο video clip τους για το τραγούδι «See You Again» με έκανε να παραδεχτώ πως κάπως έτσι πρέπει να είναι το sex symbol που εγώ γουστάρω να θαυμάζω σε όλη μου τη ζωή.

Ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί μια φαινομενικά σοβαρή γυναίκα δεν είναι συνώνυμη του απόλυτα sexy θηλυκού. Να η απόδειξη! Η Κρυσταλλία τα συνδυάζει όλα. Τούμπανο, sex appeal, φωνάρα, σχεδόν διάσημη, με αισθητική και κυρίως δείχνει γυναίκα με τα όλα της – συμπεριλαμβανομένου και του μυαλού, ναι λόγω απόχρωσης μαλλιού το λέω!

Δες το κλιπ, άκου μουσικές, χάζεψε πλάνα! Μετά κάνε κρύο ντους να ηρεμήσεις, χρειάζεται.

Διαβάστε ακόμα:

* Το σταριλίκι δεν υπάρχει παντού

* Ο Justin έγινε (;) άντρας

* Αυτό κι αν είναι συνεργασία

Keywords
Τυχαία Θέματα