«Έσπρωξα την Έιμι στα ναρκωτικά»

Για πρώτη φορά ο πρώην σύζυγος της αλησμόνητης τραγουδίστριας παραδέχεται δημοσίως ότι εκείνος ευθύνεται για τον εθισμό της στα σκληρά ναρκωτικά.

Λίγο καιρό πριν έδινε μάχη να κρατηθεί στη ζωή. Είχε εισαχθεί στα επείγοντα έπειτα από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και ναρκωτικό. Ήταν σε κώμμα και κανείς δεν γνώριζε εάν θα συνερχόταν ποτέ. Αμέσως μόλις πήρε το εξιτήριο, ο Μπλέικ Φίλντερ Σιβίλ παραδέχτηκε για πρώτη φορά δημοσίως ότι ήταν εκείνος που παρέσυρε την Έιμι Γουάινχάουζ στα σκληρά ναρκωτικά και την παγίδευσε σε έναν κόσμο από τον οποίο τελικά δεν κατάφερε να ξεφύγει.

Δήλωσε

μάλιστα ότι ήταν βάλσαμο για τη ψυχή του η δήλωση του ιατροδικαστή ότι τελικά η διάσημη τραγουδίστρια δεν πέθανε από υπερβολική χρήση ναρκωτικών αλλά από άλλα αίτια… «Δεν ξέρω εάν ήταν κάτι που με απελευθέρωσε από τις ενοχές ή από τις ευθύνες. Αλλά ήταν κάτι σπουδαίο το να ξέρω ότι δεν σκότωσα εγώ την πρώην σύζυγό μου», εξομολογήθηκε ο Μπλέικ στην βρετανική The Sun.

«Εγώ έβαλα τα ναρκωτικά στη σχέση μας. Όταν οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν πως δεν πέθανε από ναρκωτικά ένιωσα ανακούφιση» παραδέχτηκε και πρόσθεσε πως παρότι εκείνος έδωσε ναρκωτικά στην Έιμι Γουάινχαουζ το ό τι εθίστηκε και πήρε την κάτω βόλτα ήταν αποκλειστικά δική της ευθύνη.

Ο Μπλέικ ήταν στην φυλακή όταν η Γουάινχαουζ άφησε την τελευταία της πνοή πέρσι τον Ιούλιο κι αμέσως μόλις βγήκε από τη φυλακή μπήκε στο νοσοκομείο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Η μητέρα του πιστεύει ότι πήρε υπερβολική δόση όταν διάβασε ένα μήνυμα στο κινητό του που του είχε στείλει παλιότερα η πρώην σύζυγός του (ο γάμος τους διήρκεσε 2 χρόνια) . Η νέα του φιλενάδα, Σάρα Άσπιν είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους, το πρώτο τους παιδί είναι σήμερα 16 μηνών.

«Το μεγαλύτερο λάθος μου ήταν ότι ερωτεύτηκα την Έιμι. Γιατί δεν το καταλαβαίνει ο κόσμος αυτό. Γιατί δεν καλαβαίνουν πόσο την αγαπώ. Γιατί να είμαι ο πιο μισητός άνθρωπος για τους θαυμαστές της», λέει τώρα ο Μπλέικ…

Η Έιμι γνώρισε τον Μπλέικ σε μια παμπ το 2005 και τον παντρεύτηκε το 2007 στο Μαϊάμι, μόλις έναν μήνα μετά τον αρραβώνα τους. Χώρισαν το 2009 και εκείνος έκανε σχέση λίγους μήνες μετά με την Σάρα Άσπιν την οποία γνώρισε σε κλινική αποτοξίνωσης.

Keywords
Αναζητήσεις
έιμι γουαινχαουζ ναρκωτικα, ειμι γουαινχαουζ ναρκωτικα
Τυχαία Θέματα