Έρχεται το πιο φτηνό iPAD!

Στις 20:00 ώρα Ελλάδας, η Apple θα παρουσιαστεί στο Σαν Χοσέ, το πολυαναμενόμενο iPAD Mini. Οι φήμες δίνουν και παίρνουν για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου tablet, που θα μπει στον ανταγωνισμό της κατηγορίας των 7-8 ιντσών. Και αυτές είναι μερικές από αυτές που θεωρούνται πως θα επιβεβαιωθούν:

1. Η οθόνη της συσκευής θα είναι μεγέθους

7,85 ιντσών, αλλά δεν θα είναι τεχνολογίας Retina, που χρησιμοποιεί το τελευταίο iPAD. Έτσι, μειώνεται η τιμή αλλά και το βάρος της ταμπλέτας.

2. Δεν αναμένονται πολλές αλλαγές στο σχεδιασμό, πέρα από την χρήση του νέου Ligtning Connector και την μεταφορά των ηχείων του στο κάτω μέρος. Λόγω της μη χρήσης οθόνης Retina- θεωρείται πως θα έχει μικρότερη κατανάλωση μπαταρίας.

3. Λογικά το όνομα της νέας ταμπλέτας της Apple θα είναι «iPad Mini», αν και ο μπλόγκερ John Gruber αποκάλυψε δύο εναλλακτικές, ονομασίες του, το «iPad Air» ή το πιο απλό «iPad».

4. Τα δύο χρώματα που αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο tablet είναι άσπρο και μαύρο.

5. Η τιμή στις ΗΠΑ πιστεύεται πως θα ξεκινά στα 329 δολάρια περίπου.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι πωλήσεις των iPAD mini μπορεί να φτάσουν τα 5.000.000 μέχρι τις γιορτές του Δεκέμβρη, αλλά αυτό θα σημαίνει από την άλλη, πως θα στοιχίσει 1.000.000 σε πωλήσεις iPAD των 9,7.

Keywords
Τυχαία Θέματα