Επτά άνδρες σε 17 χρόνια πέρασαν από την ζωή της Τζένιφερ Λόπεζ [εικόνες]

Η Τζένιφερ Λόπεζ έχει καταφέρει να απασχολήσει πολύ με τις σχέσεις και τους γάμους της, καθώς αν και πολλές γυναίκες θα ζήλευαν τους άντρες και την καριέρα της, φαίνεται να την κυνηγάει η «κατάρα» του χωρισμού.

Επιμέλεια: Όλγα Παρθενέα - Γεωργάτσου

Ήδη από τις αρχές τις καριέρας της, η Τζένιφερ γινόταν συχνά θέμα σε εκπομπές και πρωτοσέλιδα, με τον κόσμο να θέλει να μάθει και την παραμικρή λεπτομέρεια της προσωπικής της ζωής με τον εκάστοτε σύντροφό της. Οι περισσότεροι ανήκουν κι αυτοί στον καλλιτεχνικό χώρο, ενώ ελάχιστοι από αυτούς κατάφεραν να ανταποκριθούν στις προσδοκίες

της Λατίνας σταρ και να σταθούν αξιοπρεπώς δίπλα της.

Επτά σχέσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας και σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως και ακόμα τρεις αποτυχημένοι γάμοι, κατατάσσουν την Λόπεζ στις πιο θελκτικές και ταυτόχρονα δύσκολες στο να επιβιώνεις μαζί τους γυναίκες. Δεν είναι λίγοι οι σύντροφοί της μάλιστα που υποστήριξαν μετά το χωρισμό ότι είναι τρομερά δύσκολο και ψυχοφθόρο το να ζεις στο πλευρό της Τζένιφερ. Ο λόγος; Η δημοσιότητα, οι φωτογράφοι, η εντυπωσιακή της εμφάνιση και η εμμονή της τραγουδίστριας και ηθοποιού με την καριέρα της.

Για να είμαστε ειλικρινείς βέβαια, όταν επιλέγεις να έχεις στο πλευρό σου μια γυναίκα σαν την Τζένιφερ, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να δεχτείς και τη δύσκολη πλευρά της. Εργασιομανής, φιλόδοξη και σούπερ σέξι, φαίνεται πως η Λατίνα με τα ωραιότερα οπίσθια του κόσμου έχει την τάση να… κομπλάρει όποιον άντρα έχει την τύχη (και την ατυχία μαζί) να μπει στη ζωή και το κρεβάτι της.

1 από 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Οχάνι Νόα (1997-1998)

Ο Οχάνι Νόα ήταν η πρώτη σχέση της Τζένιφερ Λόπεζ που είδε το φως της δημοσιότητας. Ο Νόα ήταν Κουβανός μετανάστης που εργαζόταν ως μοντέλο και σερβιτόρος και βρέθηκε στο δρόμο της κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Blood and Wine», όπου εκείνη πρωταγωνιστούσε στο πλευρό του Τζακ Νίκολσον. Ελάχιστους μήνες μετά την πρώτη τους γνωριμία, ο 23χρονος τότε Οχάνι και η 27χρονη Τζένιφερ παντρεύονται για να χωρίσουν λίγο αργότερα, όταν εκείνη γνωρίζει την απόλυτη επιτυχία με την ταινία «Selena». Αν και το διαζύγιο ήταν συναινετικό, ο Νόα εξακολούθησε να ταράζει τη ζωή της Λόπεζ καταλήγοντας στα δικαστήρια μαζί της, όταν το 2006 αποφάσισε να εκδώσει ένα βιβλίο για την κοινή ζωή και τον γάμο τους. Η τραγουδίστρια κέρδισε τη δικαστική διαμάχη και οι δικηγόροι της κατάφεραν να της εξασφαλίσουν 425.000 ευρώ για ηθικές βλάβες.

Τόμι Μοτόλα (1998)

Αν και κανένας από τους δύο δεν το παραδέχτηκε ποτέ δημόσια, φημολογείται πως η Τζένιφερ Λόπεζ είχε ένα σύντομο ειδύλλιο με τον πρόεδρο της Sony Music Entertainment και κατά πολύ μεγαλύτερό της, Τόμι Μοτόλα. Οι φήμες έγιναν ακόμα πιο έντονες, ύστερα από δηλώσεις της πρώην συζύγου του Μοτόλα, Μαράια Κάρεϊ που κατακεραύνωναν τη Λατίνα σταρ. «Θα προτιμούσα να βγω στη σκηνή με ένα γουρούνι, παρά με την Τζένιφερ Λόπεζ», είχε δηλώσει η φρεσκοχωρισμένη τότε Κάρεϊ και μια νέα κόντρα «έθρεψε» τα πρωτοσέλιδα για πολύ καιρό.

Κρις Τζαντ (2001-2002)

Στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ «Love don’t cost a thing», ο έρωτας χτυπά ξανά την πόρτα της Τζένιφερ Λόπεζ, αυτή τη φορά για τα μάτια του 32χρονου τότε Κρις Τζαντ. Η Λόπεζ βρισκόταν στην ίδια ηλικία μαζί του, τον παντρεύτηκε σχεδόν αμέσως, ενώ η είδηση πως «εγκαταλείπει την καριέρα της για χάρη της οικογένειας» σοκάρει τους πάντες. Βέβαια, ο γάμος αυτός είχε ακριβώς την ίδια κατάληξη με τον πρώτο της, καθώς 9 μόλις μήνες μετά, έρχεται το διαζύγιο. Ο Κρις Τζαντ πρόσφατα έκανε λόγο για την δύσκολη και «προβληματική» σχέση του με την τραγουδίστρια, με τη Λόπεζ να μην κάνει το παραμικρό σχόλιο, αγνοώντας τον πλήρως.

Μπεν Άφλεκ (2002-2004)

Ήταν ίσως ο πιο πολυσυζητημένος δεσμός του Χόλιγουντ. Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο ανερχόμενος τότε Μπεν Άφλεκ γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Gigli» το 2001. Το Νοέμβριο του 2002 οι «Μπένιφερ» αρραβωνιάζονται και προγραμματίζουν τον γάμο τους για τον Σεπτέμβριο του 2003 στην Καλιφόρνια, ο οποίος όμως αναβλήθηκε λόγω της ενημέρωσης των δημοσιογράφων για το γεγονός. Ο χωρισμός έρχεται τον Ιανουάριο του 2004, με το ζευγάρι να κρατά χαμηλούς τόνους και τον Άφλεκ να δηλώνει πολλά χρόνια μετά τον χωρισμό πως σέβεται, θαυμάζει και αγαπά τη Τζένιφερ.

Μαρκ Άντονι (2004-2011)

Πολλοί είχαν χαρακτηρίσει τον Μαρκ Άντονι ως τον πιο άσχημο από τους άντρες της Λόπεζ, όμως η ίδια είχε εντελώς διαφορετική άποψη αφού όχι μόνο τον παντρεύτηκε, αλλά απέκτησε μαζί του και δύο παιδιά. Οι δυο τους διατηρούσαν φιλικές σχέσεις πριν συνάψουν σχέση. Το 2007 ανακοινώνουν την εγκυμοσύνη της Λόπεζ και τον Φεβρουάριο του 2008 έρχονται στον κόσμο τα διδυμάκια τους, Μαξιμίλιαν και Εμ, των οποίων οι φωτογραφίες πουλήθηκαν στο περιοδικό People για 4,5 εκατομμύρια ευρώ, την υψηλότερη τιμή όλων των εποχών. Επτά χρόνια σχέσης μέτρησαν οι δυο τους πριν το διαζύγιο που εκδόθηκε τελικά το 2014, παρότι οι δυο τους είχαν βάλει τέλος στη σχέση τους από το 2011. Ο Μαρκ Άντονι μάλιστα, αρνούνταν να συμπληρώσει τα χαρτιά του διαζυγίου προσπαθώντας ξανά να κερδίσει –μάταια- την καρδιά της συζύγου του.

Κάσπερ Σμαρτ (2011-2014)

Ο 28χρονος Κάσπερ Σμαρτ είναι η τελευταία γνωστή σχέση της τραγουδίστριας, η οποία όπως όλα δείχνουν έληξε άδοξα, ύστερα από τις φήμες περί απιστίας του. Η Τζένιφερ έδωσε τέλος στη σχέση τους τον περασμένο Ιούνιο και παρότι πολλοί έκαναν λόγο για επανασύνδεση, εκείνη δε λέει να «χωνέψει» τα κατορθώματα του Σμαρτ. Όχι θα κάτσει να σκάσει.

The post Επτά άνδρες σε 17 χρόνια πέρασαν από την ζωή της Τζένιφερ Λόπεζ [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα