Επίθεση της αντιπολίτευσης στη Ζωή για την Επιτροπή Χρέους

18:29 4/4/2015 - Πηγή: KoolNews

Επίθεση της αντιπολίτευσης στη Ζωή Κωνσταντοπούλου για την Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου του Χρέους εξαπέλυσαν ΝΔ και Ποτάμι.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραγκούνης, σχετικά με το νέο θεσμικό ατόπημα της κυβέρνησης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Αφού απέσυραν οριστικά από την «περήφανη» διαπραγμάτευσή τους το αίτημα για κούρεμα του χρέους, τώρα συγκροτούν

μια μη κοινοβουλευτική επιτροπή για το λογιστικό έλεγχο του χρέους με μέλη της αποκλειστικής επιλογής της κας Κωνσταντοπούλου και ερήμην των κομμάτων. Και προχώρησαν σε ένα ακόμη θεσμικό ατόπημα. Δεν κάλεσαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης στη φιέστα που διοργάνωσαν, εμπλέκοντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και παραβιάζοντας κάθε έννοια κοινοβουλευτικού ήθους και δημοκρατικής ευθύνης.
Αυτές είναι διχαστικές επιλογές μονοκομματικού κράτους.

Για νέο «αντιδημοκρατικό» ολίσθημα της Ζωής Κωνσταντοπούλου κάνουν λόγο στο Ποτάμι που όπως λένε, θεωρεί τη Βουλή τσιφλίκι της, αφού την κατηγορούν ότι στη συνεδρίαση της Επιτροπής για τα αίτια δημιουργίας του χρέους δεν κάλεσε το Ποτάμι και τον επικεφαλής του, Σταύρο Θεοδωράκη, αλλά και τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης. «Με ποιο δικαίωμα μπορεί η Πρόεδρος της Βουλής να αποκλείει από μια τέτοια εκδήλωση κοινοβουλευτικά κόμματα; Με ποιο δικαίωμα στέλνει προσκλήσεις σε όσους εκείνη επιθυμεί, εμπλέκοντας στα προσωπικά της παιχνίδια και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας;» αναρωτιούνται στο ποτάμι που σημειώνουν ότι με τη συνεχιζόμενη αντιδημοκρατική συμπεριφορά της διαλύονται και οι όποιες αμφιβολίες διατύπωναν κάποιοι για το αν έπρεπε να αποχωρήσει Το Ποτάμι από την επιτροπή για τις γερμανικές αποζημιώσεις στην οποία η κυρία Κωνσταντοπούλου επέλεξε να προεδρεύει.

The post Επίθεση της αντιπολίτευσης στη Ζωή για την Επιτροπή Χρέους appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα