Επίθεση από τον Παπούλια στους δανειστές: Να δώσουμε μία κλωτσιά στην Τρόικα

Μπορεί τα δημοσιογραφικά γραφεία να σόκαρε η δήλωση του Καρόλου Παπούλια πως θα είναι η τελευταία του φορά που κόβει βασιλόπιτα, ωστόσο μία ακόμα δήλωση είναι ικανή να συγκεντρώσει τα βλέμματα καθώς ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, χρησιμοποίησε σκληρή ρητορική κατά της Τρόικας.

«Να ξεπεράσουμε την κρίση και να δώσουμε κλωτσιά στην Τρόικα» είπε ο κ. Παπούλιας κατά την εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας στο Προεδρικό Μέγαρο. Ταυτόχρονα, πάντως, ο κ. Παπούλιας εξέφρασε την ελπίδα να μην υπάρξουν πολιτικές αναταράξεις το επόμενο διάστημα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν

ανάσχεση της προσπάθειας να βγει η χώρα από την κρίση: «Ελπίζω να μην έχουμε αναταράξεις, γιατί θέλουμε ησυχία για να ολοκληρώσουμε την προσπάθεια, να ξεπεράσουμε την κρίση και να δώσουμε μια κλωτσιά στην τρόικα», είπε στους δημοσιογράφους. Απάντησε, ωστόσο, συβιλλικά σε ερώτηση για το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, λέγοντας ότι «εδώ θα είμαι και του χρόνου για να παραδώσω».

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραστεί από τις 6 έως τις 8 Φεβρουαρίου στην έναρξη των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Σότσι, στη Ρωσία.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα