Επίσημη πρόταση από τον ΣΥΡΙΖΑ για δύο debate Σαμαρά – Τσίπρα

13:56 2/5/2014 - Πηγή: KoolNews

Επίσημη πρόταση στην κυβέρνηση για τη διεξαγωγή προεκλογικού debate μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά και του Αλέξη Τσίπρα, κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Το πρωί της Παρασκευής ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης επισκέφθηκε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου. Στη

συνάντηση κατατέθηκε πρόταση εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ για τη διεξαγωγή δύο τηλεοπτικών συζητήσεων (debate) μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Αντώνη Σαμαρά.

Σύμφωνα με την πρόταση, η πρώτη θα πρέπει να αφορά τις οικονομικές εξελίξεις που άπτονται του νέου μεσοπρόθεσμου και του νέου μνημονίου και η δεύτερη τα εθνικά και ευρωπαϊκά θέματα.

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ τονίζεται μεταξύ άλλων:

Ο κ. Κεδίκογλου δήλωσε αναρμόδιος για να απαντήσει αλλά δεσμεύτηκε να μεταφέρει την πρόταση. Αναρμόδια, επίσης, δήλωσε και η εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Μισέλ Ασημακοπούλου, με την οποία υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία. Τελικώς παρέπεμψαν και οι δυο στη διακομματική επιτροπή η οποία όμως, σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Μιχελάκη, έχει ολοκληρώσει το έργο της. Αναμένουμε την επίσημη τοποθέτηση του κ. Σαμαρά στη πρότασή μας .

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι προσηλωμένος στην αρχή του ανοιχτού διαλόγου και της πλήρους διαφάνειας όσον αφορά τις θέσεις και τις προθέσεις των κομμάτων πριν την επερχόμενη κάλπη.»

Keywords
Τυχαία Θέματα