Έπιασαν οι ζέστες Rihanna;

Οι παπαράτσι δεν αφήνουν ούτε βήμα της χωρίς να το απαθανατίσουν. Σκέψου, τι χαμός γίνεται, όταν λιάζεται με το μπικίνι της σε sexy πόζες. Φάτε μάτια ψάρια.

Και να έλεγα ότι δεν δουλεύει, να το καταλάβαινα. Το κορίτσι από επιτυχία σε επιτυχία πηγαίνει, ενώ τελευταία αποφάσισε να κάνει και στροφή στον κινηματογραφικό πλανήτη με το blockbuster μεγατόνων “Battleship”. Παρόλα αυτά, η 24χρονη καλλονή από τα νησιά Μπαρμπέιντος, έχει αποδείξει και κατά το παρελθόν, ότι της αρέσει να βρίσκει χρόνο και να διακόπτει την εργασιομανία της, φορώντας τα μικροσκοπικά μπικίνι της και βολτάροντας στις

ειδυλλιακότερες των παραλιών του κόσμου.

Τελευταίο παράδειγμα το τριήμερο που πέρασε στην Χαβάη και τα απολαυστικά φωτογραφικά αφιερώματα, που ξεπηδούσαν καθημερινά σε όλα τα site και εφημερίδες με καινούργιο-sexy- υλικό, που αναστατώνει και τους σκληρότερους. Ε, δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε εμείς από το χορό. Και φυσικά επειδή για σένα δουλεύουμε και “χορεύουμε”, απόλαυσε την Rihanna σε ξέγνοιαστες, προκλητικές στάσεις και πόζες παρέα με το καουμπόικο καπέλο της. Ε, θες δεν θες θα μπεις σε mood διακοπών.

Διαβάστε ακόμα:

* Η βρετανική απάντηση στη Rihanna (vid)

* Η topless Rihanna και ο καταρράκτης

* Από την Βραζιλία με… ερωτισμό

Keywords
Τυχαία Θέματα