Επέστρεψε στην Αγγλία και χώρισε ο Σισέ!

Σε διαδικασία του διαζυγίου έχει μπει ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού καθώς σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα ζει εδώ και μήνες χωριστά από την μητέρα των παιδιών του, Τζουντ.

Ο εκκεντρικός σταρ της μπάλας, Τζιμπρίλ Σισέ, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail το οποίο επιβεβαίωσε ο μάνατζέρ του, απομακρύνθηκε από τη σύζυγό του μετά την μεταγραφή

στην Queen’s Park Rangers με αποτέλεσμα σήμερα να σκέφτονται σοβαρά το διαζύγιο, έπειτα από επτά χρόνια γάμου.

Ο 31χρονος Γάλλος ποδοσφαιριστής που λάτρεψαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού και η 36χρονη Ουαλή έχουν αποκτήσει τρία παιδιά ενώ ζούσαν μαζί και με το παιδί της Τζουντ από προηγούμενη σχέση της (και ο Σισέ έχει ένα ακόμα παιδί).

Το ζευγάρι βρίσκεται σε διάσταση εδώ και αρκετό καιρό αλλά είχαν καταφέρει να κρύψουν τα προσωπικά τους από τις βρετανικές εφημερίδες που ωστόσο σχολίασαν έντονα την… μοναχική έξοδο του Σισέ τον Αύγουστο για τον εορτασμό των γενεθλίων του.

Η Τζουντ βρίσκεται αυτές τις μέρες στο Λος Άντζελες όπου κάνει διακοπές και tweetάρει: «Ναι άφησα τα 4 παιδιά μου στους μπαμπάδες τους. Γιατί πρέπει να ρωτάμε τους μπαμπάδες εάν μπορούν να φροντίσουν τα δικά τους παιδιά; Ναι, είμαι εδώ, μόνη και προσπαθώ να συμφιλιωθώ με τα πράγματα»!

Σήμερα που κυκλοφόρησε η είδηση του διαζυγίου παίρνει… άλλο νόημα και ένα προηγούμενο μήνυμα στο twitter της: «Να θυμάσαι ότι χωρίς επικοινωνία δεν υπάρχει σχέση. Χωρίς σεβασμό δεν υπάρχει αγάπη και χωρίς εμπιστοσύνη δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσεις. Χωρίς πόνο δεν θα υπάρξουν αλλαγές. Να θυμάσαι, ο πόνος είναι σαν όλα τα άλλα στη ζωή: σου δίνει ένα μάθημαι και μετά σε απελευθερώνει»!

Την ίδια μέρα ο Σισέ είχε γράψει στο Twitter (μετά το μήνυμα της Τζουντ): «Κάποιοι άνθρωποι θα πρέπει να μάθουν να κλείνουν το στόμα τους και να κοιτάνε τον εαυτό τους πριν μιλήσουν για άλλους».

Ο Τζιμπρίλ και η Τζουντ γνωρίστηκαν σε ένα κλαμπ του Λίβερπουλ και παντρεύτηκαν στην Ουαλία το 2005. Τον Ιανουάριο του 2006, ένα τηλεφώνημα στην αστυνομία έκανε λόγο για επίθεση του Σισέ στην έγκυο στον όγδοο μήνα γυναίκα του. Ο Σισέ οδηγήθηκε στο τμήμα, όπου φέρεται να αποδέχθηκε την επίθεση και αφέθηκε ελεύθερος με νέα προειδοποίηση. Την επόμενη μέρα το ζευγάρι είχε βγει μαζί έξω για διασκέδαση και διέψευσε τα πάντα.

Keywords
Τυχαία Θέματα