Ενοχλημένος ο Μάκης Βορίδης – Γιατί δεν του έδωσε υπουργείο ο Σαμαράς

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση στον Μάκη Βορίδη πως δεν πήρε κανένα υπουργείο κατά τον ανασχηματισμό, παρά το γεγονός πως φάνταζε ως φαβορί.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τελικά δεν δέχθηκε κανένα τηλεφώνημα που να του ανακοινώνει την υπουργοποίησή του, κάτι που με τα μέχρι χθες δεδομένα, περίμενε. Σύμφωνα μάλιστα με την δημοσιογράφο, Χριστίνα Κοραή, ο Μάκης Βορίδης, εμφανίστηκε πολύ ενοχλημένος για την μη υπουργοποίησή του και διέψευσε κάθε σενάριο για αξιοποίησή του σε θέσεις όπως στον Δήμο της Αθήνας.

Σε

παρασκηνιακό επίπεδο το πρώην στέλεχος του ΛΑΟΣ, δεν έλαβε υπουργείο είτε γιατί ο Αντώνης Σαμαράς τον κρατά ως «εφεδρεία» για να τον «ρίξει» στην μάχη για τον Δήμο της Αθήνας ή την περιφέρεια, είτε γιατί επιθυμεί να τον κρατήσει στην θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου που κατέχει ώς σήμερα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μάλιστα ορισμένα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασαν την άποψη πως ο βουλευτής της ΝΔ δεν υπουργοποιήθηκε για να διακοπεί η μέχρι τώρα ραγδαία εξέλιξή του στο πολιτικό σκηνικό.

Βορίδης: Δικαίωμα του Σαμαρά να ορίσει τους υπουργούς του

Ο Μάκης Βορίδης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤΕΝΝΑ, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κανένα ζήτημα πικρίας, δυσαρέσκειας και ενόχλησης από τις εξελίξεις και πως είναι δικαίωμα του πρωθυπουργού να ορίσει αυτός τους υπουργούς του. Παράλληλα ευχήθηκε και καλή επιτυχία στην νέα κυβέρνηση.

Πάντως δεν παρέλειψε να πει πως ο ίδιος είχε την φιλοδοξία να λάβει υπουργική θέση και πως σύμφωνα με τα δεδομένα ήταν κάτι που περίμενε, ωστόσο δεν αισθάνεται πως οι εξελίξεις των αδικούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα