Ένοχα τέσσερα άτομα για τη δολοφονία Αγγελόπουλου – Ισόβια για τους τρεις

Ισόβια για τους τρεις κατηγορούμενους Λιόγκα, Αθανασόπουλο και Βασιλακόπουλο και 18 χρόνια κάθειρξη για τον τέταρτο κατηγορούμενο Τρίγκα, αποφάσισε να επιβάλει ως ποινές το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πύργου στους κατηγορούμενους για τη δολοφονία του Άγγελου Αγγελόπουλου, που έπεσε νεκρός το βράδυ της 3ης Φεβρουαρίου 2011 έξω από το σπίτι του στο Αίγιο.

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα, πως όπως πληροφορείται το filodimos.gr, το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα από τα ελαφρυντικά που πρότειναν

οι συνήγοροι υπεράσπισης και καταδίκασε με την εσχάτη των ποινών τους τρεις πρώτους και τον τέταρτο με βαριά ποινή 18 ετών κάθειρξης, θεωρώντας τον Αθανασόπουλο ως φυσικό αυτουργό ανθρωποκτονίας εκ προμελέτης και δεχόμενο για τους Λιόγκα, Βασιλακόπουλο την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας και για τον Τρίγκα την απλή συνέργεια.

Η 27χρονη πέμπτη κατηγορούμενη, από την άλλη, απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες και κρίθηκε αθώα από το δικαστήριο. Η οικογένεια του δολοφονημένου δια των συνηγόρων της, δήλωσε δικαιωμένη από την απόφαση του δικαστηρίου. Όσον αφορά την κατάθεση εφέσεων εκ μέρους των καταδικασθέντων, δεν υπάρχει ακόμα σχετική πληροφόρηση.

Πηγή: IliaLive.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα