Ένεση κολλαγόνου υπόσχεται αναρίθμητους οργασμούς!

Μία κλινική έρχεται να κάνει όλα όσα προσπαθούν οι άνδρες εδώ και αιώνες. Υπόσχεται να δώσει στις γυναίκες όσους οργασμούς θέλουν. Μην προσπαθείτε να σκεφτείτε το πώς. Αρκεί μία απλή ένεση στο σημείο G.

Οι ΗΠΑ είναι μία χώρα πρωτοπόρων σε πολλούς τομείς. Έτσι και σε αυτό το θέμα έρχεται να «λύσει» τα χέρια εκατομμυρίων ανδρών.  Ο λόγος λοιπόν για το «Ινστιτούτο Κολπικής Αναζωογόνησης» όπως ονομάζεται η συγκεκριμένη κλινική. Οι γιατροί της υποστηρίζουν πως έχουν βρει τρόπο προκειμένου να κάνουν το σημείο G πιο προσβάσιμο τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες.

Διοχετεύουν στο σημείο G με ενέσεις, κολλαγόνο, το οποίο το κάνει πιο «ανάγλυφο». Με αυτόν τον τρόπο θα είναι όχι μόνο πιο εύκολο να βρεθεί αλλά και πιο ευαίσθητο κατά την σεξουαλική επαφή. Οι ειδικοί του ινστιτούτου ισχυρίζονται πως με αυτήν την τεχνική ο όγκος του σημείου G αυξάνεται κατά 25%.

Η επέμβαση είναι διάρκειας μισής ώρα και το κόστος της αγγίζει τα 1000 δολάρια, με την γυναίκα να υποβάλλεται σε τοπική αναισθησία. Όλα μέχρι στιγμής μπορούν να χαρακτηριστούν θετικά, ωστόσο υπάρχει και ένα αρνητικό. Το «διογκωμένο» σημείο G, διαρκεί για περίπου πέντε μήνες με αποτέλεσμα να είναι αναγκαία η επανάληψη της επέμβασης.

Προσπαθώντας να προωθήσουν το προϊόν τους, οι ειδικοί του ινστιτούτου υποστηρίζουν πως όσες γυναίκες έχουν υποβληθεί σε αυτήν την επέμβαση, είχαν όσους οργασμούς ήθελαν, ενώ αυξήθηκε και η επιθυμία τους για σεξ.

Χάριν της διαφήμισης του προϊόντος μάλιστα, μία από τις γυναίκες που το δοκίμασαν υποστηρίζει ότι είχε τόσους πολλούς και έντονους οργασμούς που νόμιζε πως θα λιποθυμήσει. Οι συγκεκριμένες επεμβάσεις πέρασαν ήδη και στην δική μας πλευρά του Ατλαντικού και έχουν ξεκινήσει να γίνονται στην Μεγάλη Βρετανία.

Keywords
Τυχαία Θέματα