Ελεύθερος ο Πάνος Καλίδης: Τι υποστήριξε στην απολογία του

Αφέθηκε ελεύθερος ο τραγουδιστής Πάνος Καλίδης που συνελήφθη την Παρασκευή επειδή βρέθηκε στο αυτοκίνητο του περίστροφο χωρίς ο ίδιος να έχει την απαιτούμενη άδεια για να οπλοφορεί.

Ανακοίνωση εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια αναφορικά με την σύλληψη του Πάνου Καλλίδη που είχε στην κατοχή του περίστροφο και κατηγορήθηκε για παράνομη οπλοφορία και οπλοκατοχή.

Σύμφωνα

με την ανακοίνωση, ο τραγουδιστής συνελήφθη την Παρασκευή κατά τη διάρκεια ελέγχου της Τροχαίας και οδηγήθηκε το Σάββατο το πρωί στο αυτόφωρο. Η υπόθεση όμως είχε αναβληθεί και τελικά ο τραγουδιστής μετά από αίτημα του δικαστηρίου αφέθηκε ελεύθερος αφού πρώτα έδωσε τις απαραίτητες εξηγήσεις.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

«Την Παρασκευή το απόγευμα συνελήφθη σε τυχαίο έλεγχο της Τροχαίας ο γνωστός τραγουδιστής Πάνος Καλίδης, λόγω του ότι κατείχε στο αυτοκίνητο του ένα περίστροφο, χωρίς να έχει τη κατά νόμο απαιτούμενη άδεια.

Ο κ. Καλίδης εξήγησε στους αστυνομικούς ότι κατοικεί σε εντελώς ερημική περιοχή και ότι λόγω του ότι τελειώνει τις εμφανίσεις του σε ώρες που είναι αδύνατον ν’ αστυνομεύεται μ’ ασφάλεια η συγκεκριμένη περιοχή που κατοικεί, κατείχε αυτό το περίστροφο για την δική του ασφάλεια και την ασφάλεια της οικογένειας του.

Σημειωτέον ότι ο κ. Καλίδης έχει υποβάλλει αίτηση οπλοφορίας στο αρμόδιο τμήμα της Ελληνικής Αστυνομίας, ήδη τρεις φορές και η αίτηση του έχει απορριφθεί.

Ο κ. Καλίδης οδηγήθηκε στο αυτόφωρο το Σάββατο το πρωί, η υπόθεση αναβλήθηκε να εκδικαστεί σήμερα και το Δικαστήριο διέταξε την απελευθέρωση του, αναγνωρίζοντας ότι οι εξηγήσεις του ήταν βάσιμες και ότι ο ίδιος είναι ένας εξαίρετος οικογενειάρχης και καλλιτέχνης που δεν απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν».

Keywords
Τυχαία Θέματα