Έκανε μήνυση στην γυναίκα του γιατί καταριόταν τον Ερντογάν

Αυτό θα πει να είσαι πιστός σε έναν πολιτικό! Ο 40χρονος Τούρκος Αλί Ντ. Δεν... άντεξε να ακούει την γυναίκα του να καταριέται τον πρόεδρο της χώρας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και έτσι κατέθεσε μήνυση εναντίον της.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την φιλοκυβερνητική εφημερίδα Yeni Safak, ο Τούρκος οδηγός φορτηγού που παντρεύτηκε την Γκ. Ντ. πριν από τρία χρόνια, της είχε ζητήσει επανειλημμένα να σταματήσει να εξαπολύει μύδρους εναντίον του Τούρκου προέδρου κάτι που εκείνη δεν έκανε.

Αντίθετα του είπε: «να με ηχογραφήσεις και να καταθέσεις επίσημα μήνυση».

Κι εκείνος το έκανε. Κατέγραψε τις «προσβολές» της συζύγου του, για να έχει αποδεικτικά στοιχεία, προτού προσφύγει εναντίον της σε δικαστήριο της Σμύρνης.

«Την προειδοποίησα επανειλημμένα, τη ρωτούσα γιατί το έκανε αυτό. Ο πρόεδρός μας είναι ένας καλός άνθρωπος που έχει κάνει καλά πράγματα για την Τουρκία» εξήγησε ο 40χρονος στη Yeni Safak.

Ωστόσο, παρά τις προτροπές και τις εκκλήσεις του, η σύζυγός του συνέχισε να προσβάλλει τον επικεφαλής του τουρκικού κράτους ή ακόμα και να αλλάζει κανάλι μόλις ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εμφανιζόταν στους τηλεοπτικούς δέκτες.

«Κι ο πατέρας μου να ήταν που έβριζε ή προσέβαλε τον πρόεδρο, εγώ δεν θα τον συγχωρούσα και θα κατέθετα μήνυση» διαβεβαίωσε ο Αλί.

Η σύζυγος του οδηγού νταλίκας, ηλικίας 38 ετών, προσέφυγε κι εκείνη με τη σειρά της στη Δικαιοσύνη, με σκοπό να απαλλαγεί από εκείνον, ζητώντας διαζύγιο.

The post Έκανε μήνυση στην γυναίκα του γιατί καταριόταν τον Ερντογάν appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα