Είσαι άντρας; Σπάσε τα ταμπού στη σχέση τότε (το λένε και όλες οι διάσημες)

Μας έχουν μάθει ότι υπάρχουν μερικοί κανόνες στις σχέσεις - και οι περισσότεροι αφορούν τους άντρες. Πρέπει να προσέχουν τον εαυτό τους, την εμφάνισή τους, να περιποιούνται, να είναι ευγενικοί, πραγματικοί κύριοι απέναντι στις ευαίσθητες γυναίκες, να προσέχουν τα λόγια τους και τις πράξεις τους.

Και φυσικά δεν διαφωνούμε με αυτά. Αλλά αν στα θέματα της εμφάνισης τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, αφού όλοι θα μπορούσαν να έχουν στο ντουλάπι τους προϊόντα της Nivea Men, στα υπόλοιπα τι

γίνεται; Μάλλον ήρθε ο καιρός να γίνουμε λίγο πιο… άντρες (με την καλή έννοια). Άλλωστε το λένε και μερικές από τις πιο διάσημες και όμορφες γυναίκες του Χόλιγουντ. Και αυτές ξέρουν καλύτερα.

Μίλα μου βρώμικα (Ολίβια Μουν, ηθοποιός)
Πολλοί φοβούνται τα λόγια στο κρεβάτι. Δεν ξέρουν τι να πουν, πώς να αρχίσουν, νιώθουν ότι είναι γελοίοι. Αλήθεια σας το λέω ότι οι όμορφες βρώμικες λέξεις παίζουν μεγάλο ρόλο – και αρέσουν στις γυναίκες.

Η μαγεία του πειραματισμού (Χάιντι Κλουμ, μοντέλο)
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι κάποιοι άντρες είναι έμπειροι και κάποιοι άλλοι όχι και τόσο. Για αυτό μία είναι η λύση – ο πειραματισμός. Πρέπει συνέχεια να δοκιμάζεις νέα πράγματα στον έρωτα, γιατί μόνο τότε γίνεσαι καλύτερος.

Δεν υπάρχουν κανόνες στη σχέση (Λένα Ντάχναμ, σεναριογράφος)
Οι γονείς μαθαίνουν στα αγόρια τους ότι πρέπει να είναι επιτυχημένοι και πλούσιοι για να έχουν επιτυχία στις γυναίκες. Αλήθεια; Νομίζεται ότι μόνο τέτοιοι αρέσουν στις γυναίκες; Η ουσία είναι να έχεις απέναντί σου έναν αληθινό άνθρωπο.

Μην λες ψέματα για τις επιθυμίες σου (Ολίβια Γουίλντ, ηθοποιός)
Στους φίλους και τους συγγενείς σου μπορείς να λες όσα ψέματα θέλεις. Αλλά στον εαυτό σου όχι. Και τις επιθυμίες σου δεν τις ξέρεις κανένας καλύτερα από εσένα. Άρα μην προσπαθείς να τις καταπιέσεις.

Μην υποκρίνεσαι (Κάμερον Ντίαζ, ηθοποιός)
Οι σχέσεις είναι απόλαυση, για αυτό είναι ωραίες. Το να υποκρίνεσαι ότι είσαι ευτυχισμένος ή να μην είσαι ο πραγματικός εαυτός σου είναι ότι πιο άσχημο μπορείς να κάνεις. Και να ξέρεις ότι δεν θα έχει την κατάληξη που θέλεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα