Είχε γράψει στον τάφο του παιδιού τη δολοφονία!

«Αγόρι μου, ορκίζομαι το αίμα σου πίσω να πάρω!» αναγράφεται εδώ και έναν χρόνο στην επιτύμβια πλάκα του γιου της τσιγγάνας που έσπειρε τον πανικό στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Η δολοφονία που έγινε το πρωί της Δευτέρας στο κτίριο 9 της Ευελπίδων φαίνεται πως είχε προαναγγελθεί έναν χρόνο, καθώς η 37χρονη σύμφωνα με τον ιστότοπο fylarhos.gr, ορκίστηκε στο μνήμα του παιδιού της: «Κι αν δεν προλάβω αφήνω κατάρα στον αδερφό σου και στα παιδιά του, το αίμα σου πίσω να πάρουν».

Το μήνυμα της μητέρας στον τάφο

του γιου της:

«Βαγγέλη μου παιδάκι μου πολύ παλικαρά μου,

Για όλους έβαζες τα στήθη σου μπορστά για φίλους συγγενείς ξαδέρφια και μπαρμπάδες! Ενώ Ξέρανε για σένανε για μία ώρα ότι είσαι πεθαμένος και ότι σε σκότωσαν δεν βρέθηκε κανείς το αίμα σου πίσω να πάρει.

Και όταν εγώ κατάλαβα ότι είσαι πεθαμένος και έτρεξα το αίμα σου να πάρω ήρθαν οι θείοι σου και μου πήραν τα όπλα και δεν με άφησαν! Με την υπόσχεση ότι αφού μας έφαγαν έναν εμείς θα φάμε δέκα!

Αγόρι μου ορκίζομαι το αίμα σου πίσω να πάρω! Και αν δεν προλάβω, αφήνω κατάρα στον αδερφό σου και στα παιδιά του, το αίμα σου πίσω να πάρουν», καταλήγει η μαυροφορεμένη γυναίκα που φαίνεται στο βίντεο να λέει «θα τον φάμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα