Έγινε εθελούσια βορά σε τίγρεις γιατί… ήθελε να τις δει να ακολουθούν το ένστικτο τους


Το «είναι τρελοί αυτοί οι Γαλάτες» θα έπρεπε να μετονομαστεί σε «είναι τρελοί αυτοί οι Κινέζοι», αφού το τελευταίο διάστημα έχουμε ακούσει πολλά κουφά, εγκληματικά και επικίνδυνα από αυτούς. Μετά τη γυναίκα που έβαλε τα μάτια του παιδιού της, τον άντρα που έριξε γυναίκα σε υπόνομο επί 60 ώρες κ.α., έχουμε τον άνθρωπο που προσέφερε το σώμα του στις τίγρεις γιατί τις λυπόταν εγκλωβισμένες σε κλουβί!

Ο 27χρονος Γιανγκ Γινχάι εδώ και μέρες αναρτούσε περίεργα στάτους στο Facebook, ενώ άλλαζε τις δουλειές σαν τα πουκάμισα

αφού καμία δεν τον κάλυπτε και είχε αρχίσει να βαριέται. Αρχικά, έγινε security σε εταιρεία και μετά από 10 μέρες βρήκε θέση σε εργοστάσιο εκτύπωσης. Τελικά θα σκότωνε τη βαρεμάρα του και παραλίγο τον ίδιο του τον εαυτό σε έναν ζωολογικό κήπο. Τι έκανε;

Πρώτα, έγραψε στο Facebook πόσο καταθλιπτικό ήταν να βλέπει ευγενής και καταπληκτικές τίγρεις να ζουν σε κλουβιά, ανήμπορες να ακολουθήσουν το ένστικτό τους, να κυνηγούν και να σκοτώνουν και θέλησε να τις βγάλει από αυτή την κατάσταση. Έτσι, ανακοίνωσε ότι θα δώσει την ευκαιρία στις τίγρεις της Βεγγάλης να νιώσουν κυνηγοί με το δικό του σώμα.

Με ένα σάλτο βρέθηκε μέσα στο κλουβί με τις τίγρεις, οι οποίες δεν είχαν συνηθίσει μια τέτοια παρουσία και σάστισαν. Άρχισε τότε να τις προκαλεί με αποτέλεσμα η αρσενική τίγρης να του επιτεθεί. Οι υπεύθυνοι του κήπου ήταν όμως προετοιμασμένοι και κινήθηκαν γρήγορα, έριξαν ηρεμιστικό βέλος στο ζώο και έβγαλα τον Γινχάι έξω.

Keywords
Τυχαία Θέματα