Έφτασε στην Ελλάδα η Αντζελίνα Τζολί – Ποιες περιοχές θα επισκεφτεί;

Η είδηση του ερχομού της Αντζελίνα Τζολί στην Ελλάδα ενθουσίασε κι έκανε το γύρο του διαδικτύου. Ωστόσο, η άφιξή της στη Μυτιλήνη ματαιώθηκε.

Η όμορφη ηθοποιός, με την ιδιότητα της πρέσβειρας καλής θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, ήταν προγραμματισμένο να επισκεφθεί τους πρόσφυγες και μετανάστες στη Μυτιλήνη.

Συγκεκριμένα, θα ερχόταν από τον Λίβανο όπου βρισκόταν, την Τρίτη στις 9 το βράδυ. Μάλιστα, είχε υποβληθεί σχετικό σχέδιο πτήσης, το οποίο ακυρώθηκε στις 6 το απόγευμα. Η πτήση επανασχεδιάστηκε, με ώρα άφιξης στη Μυτιλήνη στις 9 το πρωί της Τετάρτης.

Τελικά, γύρω στις 7.30 σήμερα το πρωί, πηγές της ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες έκαναν γνωστό ότι η επίσκεψη σε ότι αφορά το σκέλος της στη Μυτιλήνη ματαιώνεται. Η είδηση επιβεβαιώθηκε και από πηγή του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, καθώς στελέχη του θα συνόδευαν την διάσημη ηθοποιό κατά την επίσκεψή της στους καταυλισμούς μεταναστών και προσφύγων στο νησί.

Ωστόσο, νέες πληροφορίες θέλουν την Αντζελίνα να έχει προσγειωθεί στο Ελ. Βενιζέλος στην Αθήνα, ενώ για τους τόπους επίσκεψης της ακούγονται, η Ειδομένη και τα Διαβατά. Ωστόσο, πολλοί ξένοι ρεπόρτερς έχουν κατακλύσει Πειραιά και Ελαιώνα, γεγονός που κάνει τους Έλληνες δημοσιογράφους να αναμένουν την επίσκεψή της και στις περιοχές αυτές.

The post Έφτασε στην Ελλάδα η Αντζελίνα Τζολί – Ποιες περιοχές θα επισκεφτεί; appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα