ΕΥΠ για Λαγό: Είναι διαστροφικός και φαντασιώνεται ότι κάνει σεξ με ανήλικα κορίτσια

Εκβιασμοί, προστασία σε μαγαζιά της νύχτας, διακίνηση γυναικών με σκοπό την πορνεία. Παράνομη οπλοφορία και μάλιστα με «βρώμικο» όπλο κι ακόμη αναρίθμητες προσαγωγές σε αστυνομικά τμήματα, τόσο στην Αθήνα όσο και στην Θεσσαλονίκη, για συμμετοχή σε επεισόδια με πρωταγωνιστές ομοϊδεάτες του, Χρυσαυγίτες.

Αυτά περιλαμβάνουν ο «βίος και πολιτεία» του βουλευτή της Β’ Πειραιά Γιάννη Λαγού, σύμφωνα με αναφορές και προειδοποιήσεις φωτιά που είχαν κάνει οι επιτελείς της ΕΥΠ από τις αρχές του 2012, πριν από την είσοδο της Χρυσής Αυγής στην Βουλή όπως αναφέρει εκτενώς σημερινό δημοσίευμα στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ.

Ο 41χρονος Λαγός που επαγγέλλεται «ελεύθερος επαγγελματίας» είχε γίνει γνωστός προ των εκλογών ως ένας από τους «φουσκωτούς» συνοδούς του Μιχαλολιάκου. Νωρίτερα τον Δεκέμβριο του 2011 είχε βρεθεί ως ένοπλος φρουρός σε τάνκερ συγκεκριμένης εταιρείας που έκανε δρομολόγια στην επικίνδυνη ζώνη για την εκδήλωση πειρατικών επιθέσεων στην Σομαλία.

Στις αναφορές της ΕΥΠ ο Λαγός περιγραφόταν ως πρόσωπο με πολυσχιδή δράση στον υπόκοσμο. Έχει εντοπίσει μάλιστα και πληροφορίες που αφορούσαν σεξουαλική παρενόχληση νεαρών γυναικών. Σύμφωνα με την έκθεση της υπηρεσίας ο Λαός εμφανίζει «διαστροφικές τάσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν σεξουαλικές φαντασιώσεις και ερωτικές πράξεις με ανήλικα κορίτσια». Ο Λαγός φέρεται να αποστέλλει μηνύματα με ερωτικό περιεχόμενο σε νεαρές γυναίκες τις οποίες βάζει στο μάτι. Μάλιστα γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένη γυναίκα η οποία είχε παρενοχληθεί από τον κρατούμενο βουλευτή.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα