Ευκαιρία για το +5 από τον Ολυμπιακό έχει ο ΠΑΟΚ

O ΠΑΟΚ έχει τεράστια ευκαιρία να δημιουργήσει διαφορά ασφαλείας πέντε βαθμών από τον δεύτερο Ολυμπιακό, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει τη δυνατότητα κατά ένα ποσοστό να ρεφάρει την ήττα στο «Καραϊσκάκης», ύστερα από το στραβοπάτημα του Ολυμπιακού

στην Τρίπολη...

Για το «7 στα 7» αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ στο Παγκρήτιο επί του Εργοτέλη, με τους «ασπρόμαυρους» να έχουν μεγάλη ευκαιρία να αυξήσουν την διαφορά από τον πρωταθλητή Ελλάδος Ολυμπιακό, ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου (1/11) άφησε δύο βαθμούς στην Τρίπολη επί του Αστέρα [διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ].

O Παναθηναϊκός από την πλευρά του έχει μείνει πίσω βαθμολογικά μετά τις δύο ήττες από ΟΦΗ και Ολυμπιακό. Πρώτο μέλημα των «πράσινων» είναι η νίκη επί του Ατρόμητου, τον οποίο φιλοξενούν στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και να τον ξεπεράσουν στην βαθμολογία κι ύστερα να πλησιάσουν τον Ολυμπιακό. Το κέρδος για τον Γιάννη Αναστασίου, ήταν η εκκωφαντική επιστροφή του Μάρκους Μπεργκ, με γκολ στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, με τον Σουηδό να παίρνει και στο ματς με τον Ατρόμητο λεπτά συμμετοχής.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Κυριακής (2/11):

Εργοτέλης-ΠΑΟΚΝίκη Βόλου-ΚέρκυραΠαναιτωλικός-ΞάνθηΠανθρακικός-ΟΦΗΠαναθηναϊκός-Ατρόμητος

The post Ευκαιρία για το +5 από τον Ολυμπιακό έχει ο ΠΑΟΚ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα