Εφιαλτική Πρωτοχρονιά, Τότεναμ – Τσέλσι 5-3

06:40 2/1/2015 - Πηγή: KoolNews

Η Τότεναμ έκανε το καλύτερο ματς της χρονιάς, διέλυσε την Τσέλσι στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και έκανε την Πρωτοχρονιά της Τσελσι εφιαλτική, και της Σίτι ονειρική. Οι «μπλε» και οι «Πολίτες» βρίσκονται μαζί στην κορυφή της Barclays Premier League...

Είναι από τα παιχνίδια στην Premier League

που δεν θέλει κανείς να τελειώσουν και αποδεικνύουν περίτρανα πως το αγγλικό πρωτάθλημα είναι το καλύτερο στον κόσμο. Τα «σπιρούνια» έκαναν εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, που από τα πρώτα λεπτά φαίνονταν οι διαθέσεις τους καθώς είχαν την απόλυτη κυριαρχία. Η Τσέλσι, ωστόσο, είχε Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος στο 18' άνοιξε το σκορ.

Η Τότεναμ δεν το έβαλε κάτω και πραγματοποίησε μυθική ανατροπή και το σκορ στο ημίχρονο ήταν 3-1. Στο 30 ο Κέιν, η αποκάλυψη της φετινής Τότεναμ, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά και με δεξί σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Κουρτουά. Δεκατέσσερα λεπτά αργότερα ο Ρόουζ που είχε ανάβει πρόλαβε τον Βέλγο πορτιέρο της Τσέλσι, τον πλάσαρε για να ανατρέψει το σκορ και στο 3° λεπτό των καθυστερήσεων ο Κέιχιλ ανέτρεψε τον Κέιν, ο Φιλ Ντάουντ έδειξε την άσπρη βούλα και ο Τάουνσεντ από τα ένδεκα βήματα εκτέλεσε την Τσέλσι.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Τότεναμ να πατάει το γκάζι και τον Κέιν να σκοράρει ξανά για το 4-1. Η Τσέλσι μπόρεσε και μείωσε με τον Αζάρ στο 61', όμως το φινάλε γράφτηκε στο 79' με το γκολ του Τσαντλί. Η Τσέλσι το πάλεψε το ματς μέχρι τέλους και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 5-3 με τον Τέρι στο 87'. Να σημειωθεί πως ο Ζοσέ Μουρίνιο για ένα ακόμη ματς είχε έντονα παράπονα από την διαιτησία.

Οι συνθέσεις:

Τότεναμ: Λορίς, Γουόκερ, Φάσιο, Βερτόνχεν, Ρόουζ, Μπενταλέμπ, Μέισον (14' Ντεμπελέ), Έρικσεν, Τάουνσεντ, Σαντλί, Κέιν.

Τσέλσι: Κουρτουά, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Μάτιτς, Φάμπρεγκας, Οσκάρ, Ουίλιαν, Αζάρ, Ντιέγκο Κόστα.

The post Εφιαλτική Πρωτοχρονιά, Τότεναμ – Τσέλσι 5-3 appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα